dszywala Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 witka Niedawno widziałem topic na tweaku, jak wyglada chyba antec po 2 latach uzywanie,( chodziło o wersję z 2 super cichymi czyt. ledwo krecącymi sie ) wentylami. Ktos może wie w jakim dziale go znajde lub kto go załozył? Pamiętam że była tam zasiłka w stanie baaardzo kipeskim, ( chodzi oczywiście o bebechy( wnętrze) ) Bardzo potrzebuję znaleźc ten wątek, ewentualnie jakis artykuł o podonym temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Chodzi Ci o to?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Grzechu_1990 dlaczego mam ochote Cie zbanowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 1512814[/snapback] Hm, chyba zle przeczytales, Dszywala poszukuje tematu, lecz nie wie jak sie nazywa, lub gdzie moze to znalezdz, troche pomyslec trzeba... :angry: Dszywala - Niestety nie wiem jak mam Tobie pomoc, nie wiem gdzie to moze byc, ani nigdzie sam nie widzialem takiego topicu :( Pozostaje Ci pocekanie na odpowiedz, od kogos, kto widzial ten topic :lol: Pozdrawiam :wink: P.S. Nice posty piszesz w "Topic'u Smiechu" :arrow: RESPECT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vojtas21 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 1512814[/snapback]Jeśli jesteś taki fajny to znajdź ten temat w wyszukiwarce Oo KONIEC Z GŁUPIMI POSTAMI, OD 02.06.2005r. WYPOWIADAM SIĘ NA TEMAT :mur: :mur: sry za offtop..... wracając do tematu sam z chęcią poczytam o tym zasilaczu z mega cichym i mega wydajnym wicherkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...