KWS89 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Siema, pisze szybko bo się śpieszę. Mam płytke która obsługuje proce do 2,8ghz i mam celka 2,6(straszne [ciach!]o) i chce je wymienić na coś co będzie szybsze, zastanawiałem się nad p4 2,4 ale zwątpiłem w sukces tego przedsiębziecia bo zapewne ma podobną wydajnosć do mojego cela, tak więc zaczęłem oglądać NW 2,66. i mam pytanie, co brać(płyta obsługuje max. 2,8 ale nie wiem czy znajde w dobrej cenie) i jaki będzie wzrost wydajności. Pozdrawiam AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 jak nie chcesz duzo kasy wrzucac to kup celkaD 2800 i krec go:) a jak nie to jakis p4 2800 z ht;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 1. JAką masz tą płytkę 2. Ile masz funduszy... 3. JAkie masz ramy 4. Jaki zasilacz 5. JAkie chłodzenie jak odpowiesz na te pytania będę ci mógł pomóc :D.. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Wyjścia masz dwa. Albo 2,66 Northwood HT Albo 2.8 Northwood HT W stosunku do Twojego celka wzrost będzie duży, ale trudny do przewidzenia ze względu na brak wiadomości na temat Twojego configu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 (edytowane) Płytka MS-6760(bez możliwości o/c, brak HT wiec po nim mi nic, chipset SiS651) Ramy mam jedną kość 333mhz(max co obsługuje płyta) i jedną 400mhz puszczoną na 333-ustawienia ultra bodajże, jak nie to zmienie jak wróce;) Fundusze- w sam raz;) Ramy-jak już napisałem ale firmy Spectek(400) i MCI computer(333) Zasilacz FSP 250W (kiepski) ale dużo nie mam popodłanczanych rzeczy(jest tylko mobo, czytnik kart, nagrywara DVD, dysk, k. telewizyjna i grafa GF4Ti4200) Chłodzenie lipne-inne nie wejdźie a już nawet jak to nie zaczepisz :mur: Ale myśle poważnie nad WC(rodzice są na tak, ale tylko i wyłącznie z dobrych części :wink: ) BTW. Co znaczy te Spread spectrum w Biosie? Szukałem w słowniku znaczenia i doszukałem się"rozprzestrzenianie widma" ale i tak nie wiem osochozi;) Edytowane 24 Czerwca 2005 przez AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...