koksiu Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Wiec na plycie głownej Gigabyte KT600 mam zintegrowana karte dzwiekowa,nie wiem dlaczego jak podlacze wierze pod plyte nie mam glosu niby stery zainstalowane a glosu nie ma. Czy da sie rozwiazac jakos ten problem czy lepiej kupic od razu osobna karte dzwiekowa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Jak podłączasz tą kartę muzyczną z wierzą :> przez line in:>? wyjście głośniwkowe :>? a w wierza ma wejście na dźwięk ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koksiu Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Tzn. z tyłu obudowy sa te 3 wyjscia jedno na mikrofon i jeszcze jakies 2 . Mam kabel ktory z jednej strony jest cos ala walkman a z drugiej ma czincze ktore podlaczam do wiezy. No i po podlaczzeniuu dow wiezy i do plyty nie dziala tzn. nie ma głosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_nc_ Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 na bank źle podłanczasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Ja mam coś takiego u siebie więc może i ty spróbuj pogrzebać w Panelu sterowania\Dźwięki i urządzenia audio\Regulacja głośności. Potem Opcje\Właściwości. Tam powinieneś mieć Front, Rear, Center, Subwoofer itp. Zaznacz Rear albo coś w tym stylu. W oknie regulacji głośności znowu Opcje\Sterowniki Zaawansowane. Powinno ci sie pokazać pod suwakiem Rear 'Zaawansowane' klik na to. I tam poszukaj czegoś takiego: Switch Line-In To Rear Output. Spróbuj, powinno pomóc. Oczywiście czincze podłącz do wierzy jako 'IN' :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 wiadomo ze jak kupisz oddzielna karte dzwiekowa to zyskujesz troszke na wydajnosci kompa bo dzwiek nie leci przez chipset\procesor..... pozatym dzwiek na oddzielnych kartach dzwiekowych jest o niebo lepsze niz na tych zintegrowanych :) np: sb live, audigi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StuntManX Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 po prostu masz walniety kabel...A chipset ma sie nijak do wbudowanej karty dżwiekowej,to jest osobny układ.I nic mi nie wiadomo na temat przyrostu prędkości po kupieniu oddzielnej karty dżwiękowej.Co do dźwięku to prawda,osobne karty mają o niebo lepszy dźwięk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 A chipset ma sie nijak do wbudowanej karty dżwiekowej,to jest osobny układ.I nic mi nie wiadomo na temat przyrostu prędkości po kupieniu oddzielnej karty dżwiękowej 1515213[/snapback] no to jeszcze sie musisz wiele nauczyć :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koksiu Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Ok więc tera pozostaje spyta jaka kupic. W niwygurowanej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 tzn jakiej? do 50ziko? 100? 20?;] ja polecam niesmiertelnego juz sb live 5.1 , na allegro mozna wyhaczyc takie juz za ~40ziko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koksiu Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Ok dzięki za pomoc. Ide looknąc na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 A co wiezy to musisz ustawic na wiezy AUX - samo grac nie bedzie. Posprawdzam w mixerach czy nie ma nic wyciszonego i sprawdz kable IN-OUT czy dobrze podpiales... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koksiu Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Nie no wydaje mi sie ze juz wsio ok. Zrobiłem tak jak kazał zmasher , ale to nic nie dało. Chyba pozostaje mi zakup karty dźwiękowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...