moonmaker05 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 kupwoac w dualu i czemu czy nie kupowac w dualu i czemu???????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Podaj, jaka masz plyte glowna, bo to od tego zalezy, czy dual bedzie pracowal duzo wydajniej od singla, czy wogole nie bedzie oplacalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seebek22 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 A na nForce4 jest opłacalny? Bo ja mam dual :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Seebek22 napisał(a): A na nForce4 jest opłacalny? Bo ja mam dual :P 1513148[/snapback] gdybys jeszcze wiedzial co piszesz ... sama plyta na nf4 nie ma duala , kontroler jest w procesorze , wiec od niego zalezy zy bedzie dual czy singiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonmaker05 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 gigabyte k8nf-9 nforce 4 i ma na duala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...