bordos Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Witam! Przesiadłem się ostatnio z monitora 19" CRT, na 17" LCD. Na nowym monitorze widoczne są zakłucenia ( lekkie linie ukośne ), które w małym ( ale zawsze ) stopniu przeszkadzają w użytkowaniu. Gdy podłączam monitor do laptopa, z jakąś starszą kartą Radeon, problem znika i wszystko na monitorze wygląda pięknie. Czy to wina karty? Doradzcie cos proszę:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Jeśli zmieniłeś kartę i jest spoko to chyba karta. Weź zmień stery, ustawienia ekranu :>? popróbuj może inną kartę wsadź do kompa na chwilę. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bordos Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Ustawieniami się bawilem, i w kazdej to jest. Zaleznie od szybkosci odswieżania zmienia się długosc tych fali, lecz ciągle są. Jedyna karta, którą posiadam w domu jest na ISA, wiec nie mam jej jak podlączyć:/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 A zmieniałeś ustawienia w monitorze :>? Jaki model masz :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bordos Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 AOC LM750. Ustawienia są automatyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufo.terror Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 tez tak mialem. lcd byl wymieniany 2 razy az w koncu nic z tego nie wyszlo i zwrocili mi gotówke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...