RafaelEdi Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 czy mozna jakos podkręcic pamiec ram bez zmieniania czestotliwości fsb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zmienić opuźnienia pamięci czyli timmingi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 a moze asynchro? ale wydaje mi sie ze to dawniej sie dalo :arrow: fsb 333 a mem na 400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafaelEdi Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 a mozecie mi to opisac jak to zrobić??mam 384 mb sdram pc 133 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Jaka płyta jaki proc?? dlaczego chcesz bez podnoszenia fsb ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...