sham4n Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 chciałem zmienić grafę na GF6600(na GT narazie mnie niestać:)) i czy wogóle opłaca mi sie zmieniać grafę przy mojej konfiguracji? Czy czasem reszta sprzętu nie będzie dławiła grafy? Więc może coś innego brać?? Czy do tego wystarczy zasilacz 380W?(Enermax) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 roznica bedzoe dua, jednak ja bym ne kupwoal terz nic. wchod nowe grafy ceny spadna to obstanie Ci kasy pewnie i na 6600 GT, wiec radze dobrze pocekaj troche, na 3ti200 mozna duzo zrobic, jak nei kreciles to poradnie ykrec i czekaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sham4n Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 (edytowane) no czekam do końca wakacji! Mam nadzieje, że GF7800 pchnie ceny pozostałych kart ostro w dół! :) albo chociaż z pare złotych ;) Odnośnie mobo to czy "da rade" nowej karcie?? Edytowane 24 Czerwca 2005 przez sham4n Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...