Piernik Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Wszyscy mówią, że grafika w lipcu będzie tańsza. Skąd te przypuszczenia?? Teraz chciałem sobie sprawić Radka 7500 za 445 zł, ale jak w lipcu będzie można za tą samą cenę kupić Radka 8500 to może warto poczekać:) Ale z drugiej strony można tak czekać w nieskończoność :x Więc co radzicie?? Widziałem też że na PCProjekcie Radek 8500 LE koszyje już 650zł a nie 660 zł Mała zmiana ale zawsze coś... To jak czekać czy nie?? Chociaż chętnie kupiłbym sobie nową bo mam 4 MB Rivę :wink: Pomóżcie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Kupuj cos co tak szybko nie tanieje najlepiej używane np. GF2 MX400 - 170 zł, GF2 GTS 200-250 zł. Jak tak długo na tej Rivce wytrzymałeś to wytrzymiesz też 2 miech ! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piernik Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Wofek ja też jestem z Tarnowskich Gór:) Skąd dokładnie jesteś?? Ja z centrum :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 z Tarnowskich Gór ul. Łowiecka gdzie się uczysz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Tak szczerz to Ci Radka nie polecam ! Bierz GF4 MX440 jest tani 472 zł ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piernik Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Ja z Powstańców czyli blisko:) Ta sama parafia;) Studiuję w Katowicach na Akademii Ekonomicznej II rok a TY? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piernik Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Polecasz GF bo sam go masz:) Jakoś już jestem przekonany że chcę ATi, tylko nie wiem czy czekać na Radka 8500 ale mi się już chce :twisted: :twisted: :twisted: A jakiego masz tego GF?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 ... Chociaż chętnie kupiłbym sobie nową bo mam 4 MB Rivę :wink: Pomóżcie :lol: hehe ja tez mam 4 megowa rive i nie narzekam :)) w q3 da sie grac normalnie i to mi styka :) ale w wakacje tez sobie sprawie cosik nowego.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Prolink PixelView GF4 MX 440 pamięć Samsung 5 ns. Karta z dobrej fimy bardzo ładnie się kręci 270/400 na 310/490 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piernik Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 A Radeon kręci się podobno na pamiątkach 4ns;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 jest wersja ultra z pamięciami 4,0 ns. Ja i tak wolę 5 ns ale samsunga niż 4 ns noname :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 czemu proste ATI ma wesć ze swoja najnowsza grafom wiec 8) 8) 8) :lol: :lol: czeba czekac wtedy pojdom cenny na łeb na szyje :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[QBS] Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 :twisted: ja tez ci proponuje kupic Geforce... Chociaz Gf2mx400, ale lepiej Gf4mx400... Mam gf2mx400 i jestem z niego bardzo zadowolony (tez pixelview) :twisted: I co chwile wychodza nowe detonatory i tweaki... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 polecam GF2 MX 400 ASUSA wzyciu nie kupuj winfasta chyba ze na dziendobry zakladasz nowy wentylator (seryjny jest do niczego) albo WC :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...