Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wszyscy mówią, że grafika w lipcu będzie tańsza. Skąd te przypuszczenia?? Teraz chciałem sobie sprawić Radka 7500 za 445 zł, ale jak w lipcu będzie można za tą samą cenę kupić Radka 8500 to może warto poczekać:) Ale z drugiej strony można tak czekać w nieskończoność :x Więc co radzicie?? Widziałem też że na PCProjekcie Radek 8500 LE koszyje już 650zł a nie 660 zł Mała zmiana ale zawsze coś...

To jak czekać czy nie?? Chociaż chętnie kupiłbym sobie nową bo mam 4 MB Rivę :wink:

Pomóżcie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupuj cos co tak szybko nie tanieje najlepiej używane np. GF2 MX400 - 170 zł, GF2 GTS 200-250 zł. Jak tak długo na tej Rivce wytrzymałeś to wytrzymiesz też 2 miech ! :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... Chociaż chętnie kupiłbym sobie nową bo mam 4 MB Rivę  :wink:  

Pomóżcie :lol:

hehe ja tez mam 4 megowa rive i nie narzekam :)) w q3 da sie grac normalnie i to mi styka :) ale w wakacje tez sobie sprawie cosik nowego..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:twisted: ja tez ci proponuje kupic Geforce... Chociaz Gf2mx400, ale lepiej Gf4mx400... Mam gf2mx400 i jestem z niego bardzo zadowolony (tez pixelview) :twisted: I co chwile wychodza nowe detonatory i tweaki... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...