Skocz do zawartości
genius17

Internet Problem Z Połączeniem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam sieć radiową.Czasami nie mogę przegladać www!Pingi dla www wówczas nie działają"przekroczenie limitu czasu" lub wynoszą 1400ms(gzie mam przeciętnie do 300ms)

Połaczenie z serwerem jest bardzo dobre ping 8ms max!Problem występuje na krótki okres do 30min ale co drugi dzień!

kontaktowałem się z administratorem to mnie zlał! Powiedział że to moja wina mój komp!Gdy przyjdzie do mnie i będzie Ok to mi wykasuje!

Jakim programem mogę monitorować moje połaczenie by adm. mi uwierzył że coś jest nie tak?(pingi,logi,czas itp)

Co to może być?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moga być dwie przyczyny tego ze tak sie robii u ciebie 10 to mozesz mieć wirusa który wysyła pingi i daltego jest mniejszy przesył i wiekszy czas dostepu a druga to moze jest to połączenie przez kilka swithy lub habów ale bardziej prawdopodobne to pierwsze ale rowniez moze byc uzaleznione od samego radia jak szybko odpowieda i jaka ma szybkośc dostepu pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z radiowką juz tak jest, ze czasem sa zaniki... ja mam radiowke i tez miewam zaniki, ale sa one kiku- kilkunastosekundowe, a przecietne pingi mam na poziomie 15ms. nmajgorzej gram sobie w jakies mmorpg (np. MU) i kiedy mam zanik to mnie wywala z gry:/ ale na ogol jest ok i nie narzekam... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi