genius17 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Witam! Mam sieć radiową.Czasami nie mogę przegladać www!Pingi dla www wówczas nie działają"przekroczenie limitu czasu" lub wynoszą 1400ms(gzie mam przeciętnie do 300ms) Połaczenie z serwerem jest bardzo dobre ping 8ms max!Problem występuje na krótki okres do 30min ale co drugi dzień! kontaktowałem się z administratorem to mnie zlał! Powiedział że to moja wina mój komp!Gdy przyjdzie do mnie i będzie Ok to mi wykasuje! Jakim programem mogę monitorować moje połaczenie by adm. mi uwierzył że coś jest nie tak?(pingi,logi,czas itp) Co to może być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 A może masz zaśmieconego kompa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Z radiówką tak bywa... sam tak miałem i zrezygnowałem z ich usług... A ping 300ms to bardzo dużo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webereksan25 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 moga być dwie przyczyny tego ze tak sie robii u ciebie 10 to mozesz mieć wirusa który wysyła pingi i daltego jest mniejszy przesył i wiekszy czas dostepu a druga to moze jest to połączenie przez kilka swithy lub habów ale bardziej prawdopodobne to pierwsze ale rowniez moze byc uzaleznione od samego radia jak szybko odpowieda i jaka ma szybkośc dostepu pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 z radiowką juz tak jest, ze czasem sa zaniki... ja mam radiowke i tez miewam zaniki, ale sa one kiku- kilkunastosekundowe, a przecietne pingi mam na poziomie 15ms. nmajgorzej gram sobie w jakies mmorpg (np. MU) i kiedy mam zanik to mnie wywala z gry:/ ale na ogol jest ok i nie narzekam... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...