Gość Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Ta wiadomość miała wyjść na jaw podczas premiery NV30 (w ten poniedziałek) ale dzięki przeciekowi z netu jóż wiadomo że bedzie się nazywać GeForce FX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Oj watpie :) -Domena nalezy do prywatnej osoby, strona znajduje sie u ze tak powien zwyklego prowidera -NV30 nie bedzie miec w nazwie "Geforce" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 pozxyjemy zobaczymy kto bedzie mial racje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 nie ważne jak się będzie nazywał, ważne ile będzie kosztował :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 nie ważne jak się będzie nazywał, ważne ile będzie kosztował :P No właśnie. Dla mnie moze się ona nazywać chociażby riva 5 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Również nie sądze, że przyszły układ będzie się nazywał GeForceFX. Właściwie jest/było to dobre określenie zamiast NV30 (GeForceFX to GeForce z silnikiem CineFX na dobra logike ;D). Miałem zakładać tutaj nowy topic, ale można rozwinąć ten. Nie będę się zabardzo rozpisywał tylko polece przeczytanie newsa "Pierwsze ujawnienie NV30" na www.nvidia.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Dla mnie FX milic sie moze z MX, dlatego chyba nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 mnie się wogóle nie podoba ta nazwa. Jush lepshy byłby GF5 :) Jak niby ma się nazywac NV40? GeForceFX2 ? Lepshą nazwą byłby RealForceFX - chociaż troche kojarzy się z dźwiękówkami ;) Słyszałem jeszcze o DreamForce (tesh mi się spodobało), a najbardziej podoba mi się Eclipse - niestety ta nazwa jest zarejestrowana :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 ech ... a czy nazwa taka wazna...? dla mnie moze to byc nawet nVidia Trio lub NVidia virge (starzy gracze znaja ten bol;) ). napewno bedzie szybka tylko co z cena .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 mnie się wogóle nie podoba ta nazwa. Jush lepshy byłby GF5 :) Jak niby ma się nazywac NV40? GeForceFX2 ? Lepshą nazwą byłby RealForceFX - chociaż troche kojarzy się z dźwiękówkami ;) Słyszałem jeszcze o DreamForce (tesh mi się spodobało), a najbardziej podoba mi się Eclipse - niestety ta nazwa jest zarejestrowana :( niesądze ze zrobili by takiego bonusika firmie Dream 8O :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...