zolw Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Witam mam taki problem mianowicie posiadam Radeona 9550 i od 2 tygodniu dzwinie sie zachowuje. Zobaczcie na screeny blad 1 blad 2 Na poczatku gdy kupiłem karte jakis 1,5 miesiaca temu wszystko było ok a teraz wyskakuje mi takie cos. Probowałem zainstalowac najnowsze sterowniki i nic nadal to samo. Dziwna sprawa jest z ta grafika bo juz w akcie desperacji zainstalowalem orginalne sterowniki z płyty ktora miałem przy karcie i wszystko wrociło do normy choc gdy po zakupie Radeona zainstalowalem jest działały nie poprawnie. Teraz znow problem wraca bo nie moge sie pozbyc tych bledow ani instalujac nowych sterownikow ani nawet tych orginalnych. Czy mozecie mi poradzic cos na ten temat co to jest? PS: Karta nigdy nie była podkrecana jak i cały komputer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 błąd 2 - uruchom "Texture Filter" (czy jakoś tak) w opcjach NFS. i zrób reset gry powinno pomoć bład 1 - nie wiem jak pomóc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 1. sciagnij patcha update do gry, moze pomoze :) 2. Cytat uruchom "Texture Filter" (czy jakoś tak) w opcjach NFS. i zrób reset gry powinno pomoć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...