Gonta Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 otóz od pewnego czasu mój proc(Intel Pentium 4 1,8 Ghz)ma cały czas wydajność 100%...nie wiem o co chodzi...najpierw kolega polecił zrobienie partycji na której jedna bedzie wolna na wszystkie pliki typu gry muzyka a druga na system...tak też zrobiłem i proc wtedy chodził dobrze...jednak po ostatnim formacie wydajnośc procesora to znowu 100%...jak kto świe jak temu zapobiec to prosze o pomoc...albo na gg.mój numer to 7308365 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Ja bym pomimo wszystko stawiał na wirusiki. Przeskanuj dobrze system avastem albo mks , zainstaluj jakiegos firewalla i SP2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonta Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 napewno wiruski odpadają...codzienny skan avg i do tego firewall-sygate profesional skutecznie bronia kompa...czekam na dalsze propozycje... :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 (edytowane) ale co ci pozera proca w 100%?? ctrl+alt+del :wink: i bedziesz wiedzial jaki proces ci tak pozera procka... Edytowane 25 Czerwca 2005 przez Pixelik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonta Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 o przeprasam zapomniałem napisać...pewnie was to zdziwi ale to jest plik System...a wiadomo że jego nie da sie zamknąć...:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonta Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 kurcze liczyłem że jednek ktoś mi pomoże...trudno :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 kurcze liczyłem że jednek ktoś mi pomoże...trudno :sad: 1516399[/snapback] wirus, mailem to keidys...poszukaj i usun sam, przeskanuj panda online, formata zrobiles wszystkich partycji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 A może dysk jest w trybie Pio?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 A może dysk jest w trybie Pio?? 1516429[/snapback] no wlasnie, trzeba to sprawdzic w menadzerze urzadzen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonta Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 A może dysk jest w trybie Pio?? 1516429[/snapback] Nicky moge od ciebie numer gg??...o ile takowy komunikator posiadasz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...