dylus Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 zainstalowałem świerzą winde winxp sp2 w kolejności sterowniki nforce2 sterowniki grafiki antyvir i resztę komp cały czas był wpięty do sieci nawet w czasie instalacji po zainatalowaniu wszystkiego stwierdziłem że komp chodzi wolniej niż przed reinstalką włączyłem przeglądarke (opera) i ładowanie okropnie długo trwa.zrobiłem skan ad-avare,spybot i znalazłem kilka zagrożeń co dalej robić proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Samo SP2 juz nie wystarcza. Zainstaluj jeszcze wszystko nowe laty z windows update, które wyszly po SP2. Pozniej jeszcze raz przeskanuj kompa adAware i jakims antywirusem. Sprawdz w menadzerze zadan co obciaza ci procesor oraz wywal z autostartu zbedne programy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 przeczytaj przyklejony topic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tata1959 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 (edytowane) witaj tak...ajjaj.. antyvir i resztę komp cały czas był wpięty do sieci nawet w czasie instalacji i to właśnie twój błąd podczas instalki!!! pozdrawiam . Edytowane 25 Czerwca 2005 przez tata1959 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 witaj tak...ajjaj.. i to właśnie twój błąd podczas instalki!!! pozdrawiam . 1514817[/snapback] tak ale moja płyta ma zintegrowaną kartę sieciową i połączenie rozpoczyna dopiero po zainstalowaniu sterownika nforc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tata1959 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 witaj tak...wklej loga z kijacka i zobaczymy pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=MareK=- Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 To ze byłeś do sieci podpiety to ci zaszkodzilo zainstaluj jeszcze raz winde ale odepnij kabel sieciowy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreed3 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 To ze byłeś do sieci podpiety to ci zaszkodzilo zainstaluj jeszcze raz winde ale odepnij kabel sieciowy! 1518236[/snapback] a co ma do rzeczy wpiety kabel sieciowy ??, sprawdz jakie programy masz w autostarcie, sprobuj wylaczyc antyvira(moze zajmuje ci sporo ramu), zeskanuj komputer , ustal prawidlowo pamiec wirtualna na dysku to powinno sprzyspieszyc komputer :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 zainstalowałem winde z odpiętą siecią zainstalowalem sterowniki zainstalowalem antyvira (avasta) ponoć zalecany do słabszych pc. podpiąłem sieć i zrobiłem windows update jak narazie chodzi zobaczymy co będzie za 2 do 3 dni .autostart czysty jeszcze skan ad-aware.zapytam jednak jak ad-aware znajdzie jakieś problemy to to wywalić czy co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 kiedyś jak nie było jeszcze winxp z sp2 to czysty system po podpięciu do sieci w celu zainstalowania aktualizacji z winupdate łapał kilka spyware i innych badziewi. dlatego podpinam do sieci dopiero po zainstalowaniu Sp2 i antywira, bez wyjątków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sałata Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 (edytowane) Witam Mam podobny problem, ale mniej więcej wiem co mi bruździ w kompie. Żeby nie było system jest całkiem nowy instalowany bez wpiętej sieci. Mam xp sp2 i włączony update więc wszystko jest jakby na czasie. Po załączeniu kompa dopóki nie uruchomię opery8 to wszystko chodzi w porządku. Sama opera uruchamia się z 5 minut muląc system porządnie. Później gdzy chodzi w tle nie ruszana, potrafi zabierać do 60% prcesora tak po prostu. System mam przeskanowany adawarem i panda i nic, czysto. Ktoś ma jeszcze inny pomysł ? Może to wina kórejś windowsowej łaty czy coś ? Na starym systemie też miałem opere i też był sp2 ale wszystko chodziło ok, a tu nagle się zaczęły różne kredki dziać. Edytowane 9 Lipca 2005 przez Sałata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Panda spróbuj innego antyvira;)?. A może firefox zamiast opery :>? (nie krzycie niech spróbuje ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sałata Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Firefox nie jest zły ale opera mi się bardziej podoba, jest lepsza. A do pandy też nic nie mam, nigdy nie miałem przez nią żadnych problemów ani wirusów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...