Mysterio Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Witam, tak jak w temacie. Orientuje się ktoś gdzie można kupić bilety na w/w mecz (o ile jeszcze można)? Szukałem w necie lecz znalazłem jedynie razem z przelotem i zakwaterowaniem w U.K. (to mi jest nie potrzebne). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 no w PZPN pytałes ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 A na allegro szukałes ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Szukałem i nie ma. Jeszcze spróbuję do pzpn zadzwonić i się zapytać, bo na ich stronie nic nie ma na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Szukałem i nie ma. Jeszcze spróbuję do pzpn zadzwonić i się zapytać, bo na ich stronie nic nie ma na ten temat. PZPN'u nie ma co pytać dla nich mecz sie juz skonczył 2:0 dla Anglii za 2mln dolarów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 chyba za dwa worki pszenicy... o kole do roweru nie wspomnę :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 kucyk pojebalio ci sie nasi chcieli 2 wory "pszenicy" a angole im dali kłota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...