john2 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Witam! Zainstalowałem PowerDVD v.6.00.1417 (najnowsza) i aktywowałem program. Tu wszystko było OK. Dręczy mnie ciągle jedna sprawa, mianowicie przy każdym odpaleniu programu na początku wyskakuje nawiązanie próby połączenia z internetem (modem +linia telefoniczna) (prawdopodobnie chodzi o rejestrację programu). Czy nie można tego jakoś obejść. A może po prostu w opcjach programu można to odznaczyć a ja tego nie zauważyłem. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john2 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Czy u innych użytkowników tego programu jest ten sam problem, czy może tylko mi tak działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinokio Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Tez tak mam. To wystepuje tylko jak jest połączenie modemowe w komputerze. Rozwiazaniem jest OPCJE INTERNETOWE/POŁACZENIA/ NIGDY NIE WYBIERAJ POŁĄCZENIE - zaznaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john2 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 DZIĘKI , sprawdzę! Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...