Skocz do zawartości
speedy666

Obudowa Codegen Atx 6049-g7

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jestem posiadaczem obudowy Codegen ATX 6049-G7.

link z krótkim opisem -> http://pc.emarket.pl/pricelist/item.aspx?PID=C9600150

W tym temacie jestem niestety niezbyt dobrze zorientowany. Obudowe posiadam już jakiś czas (ok. 2 lat) , ale właśnie teraz nastąpiła konieczność rozłożenia jej.

Mój problem jest następujący:

Nie mam pojęcia jak mam tę obudowę rozłożyć. Do tej pory spotykałem się jedynie z takim sposobem , który można zobrazować tak: "odkręcam śróbki wysuwam - i jest" .

Tutaj jest niestety inaczej... Żadnych śróbek i nic konkretnego. W ulotce zamieszczonej do obudowy też nic konkretnego nie przeczytałem. Firma , u której to kupiłem zbankrutowała jakiś czas temu, więc nawet nie mogę im głowy pozawracać , bo nie wiem gdzie ich szukać.

Słyszałem coś o wysuwanych obudowach, bez śróbek, ale nie mam pojęcia, jak takie wysuwanie miałoby się odbyć, a kombinować z tym nie mam zamiaru.

Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc, nakierowanie, wskazanie opisu rozebrania obudowy itp.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki wielkie za odpowiedź :) . Rano spróbuję coś z tym zrobić . W razie czego jeszcze napiszę ;) .

//

edit

świetnie ! Zrobiłem dokładnie tak, jak napisałeś i pięknie wszystko zeszło !

Jeszcze raz wielkie dzięki :)

Pozdrawiam.

Edytowane przez speedy666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi