speedy666 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Witam. Jestem posiadaczem obudowy Codegen ATX 6049-G7. link z krótkim opisem -> http://pc.emarket.pl/pricelist/item.aspx?PID=C9600150 W tym temacie jestem niestety niezbyt dobrze zorientowany. Obudowe posiadam już jakiś czas (ok. 2 lat) , ale właśnie teraz nastąpiła konieczność rozłożenia jej. Mój problem jest następujący: Nie mam pojęcia jak mam tę obudowę rozłożyć. Do tej pory spotykałem się jedynie z takim sposobem , który można zobrazować tak: "odkręcam śróbki wysuwam - i jest" . Tutaj jest niestety inaczej... Żadnych śróbek i nic konkretnego. W ulotce zamieszczonej do obudowy też nic konkretnego nie przeczytałem. Firma , u której to kupiłem zbankrutowała jakiś czas temu, więc nawet nie mogę im głowy pozawracać , bo nie wiem gdzie ich szukać. Słyszałem coś o wysuwanych obudowach, bez śróbek, ale nie mam pojęcia, jak takie wysuwanie miałoby się odbyć, a kombinować z tym nie mam zamiaru. Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc, nakierowanie, wskazanie opisu rozebrania obudowy itp. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aTaSerwis Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 http://www.codegen.ru/ImagesDB/case/big/ATX-8xxx.jpg Góra jest na jednym wkręcie. Odkręcasz -> przesuwasz do tyłu -> boki wyjmujesz ciągnąc do góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy666 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 (edytowane) Dzięki wielkie za odpowiedź :) . Rano spróbuję coś z tym zrobić . W razie czego jeszcze napiszę ;) . // edit świetnie ! Zrobiłem dokładnie tak, jak napisałeś i pięknie wszystko zeszło ! Jeszcze raz wielkie dzięki :) Pozdrawiam. Edytowane 26 Czerwca 2005 przez speedy666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...