koparka Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Siemka, mam od TP swoj FTP 50mb. Do laczenia sie uzywam FTP Comandera, robie wszytko tak jak mowia tu http://konfiguracja.neostrada.pl/neo/help/publikowanie.htm i sie laczy poprawnie. Ale kiedy chce jakis plik zuploadoweac to pokazauje sie to okno postepu ale pasek w ogole nie idzie i jest zawiecha... Teraz nie wiem jak wrzucac pkiki na moj dysk. Prosze o pomoc :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Tak jak jest podane na screenshotach na stronie którą podałęś włacz tryb pasywny , to najczęstrza przyczyna problemu z uploadem . Jeżeli dalej nie będziesz mógł nic wysłac to moze spróbuj przez Total commandera , na nim na 100 % wszystko będzie działać o ile też zaznaczysz tryb pasywny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 No kurcze nawet w total comandere nie dziala przy trybie pasywnym :/ Moze, musze jakies porty przkeirwoac czy cos bo mam router? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Powiem tak... probowalem juz wszytkiego a ftp od neostrady nie chce uploadaiowac plikow... dodam tez, ze na probe zalozylem konto na Lycos i tam bez problemu sie wszytko odbywalo (wiec to raczej wina konfiguracji nie jest). Wiecie co jescze moze byc przyczyna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Moze, musze jakies porty przkeirwoac czy cos bo mam router? 1518993[/snapback] Port 21 odpowiada za transmisje danych z FTP wiec moze spróbuj go przekierować :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Przez ten czas od mojego pierwszego posta (czerwiec 25) probowalem juz chyba wszystkiego na czym sie znam. Forward portu 21 tez.... :/ :/ :/ ale thx za probe pomocy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Jaki system xp z sp2 ?? jeśli tak dodaj jako wyjątek masz firewalla to też dodaj jako wyjątek może pomoże .......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...