-Młody- Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Witam all, mam problem, wlasnie zakupilem GF4 Ti 4200 z wyjsciem TV, i moj problem tkwi w tym iz za pierona nie moge otrzymac obrazu na TV. Wyjscie na karcie jest bodajze SVHS a wejscia w TV sa na czincze. Mam kabel z przejsciowka ale jak narazie do niczego nie doszedlem. Moze kwestia lezy po stronie sterownikow lub czegos innego ? Z góry dziekuje za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 MOże też zależeć od złych sterowników, słyszałem ża partia 4x.xx mają problemy z wyjściem na telewizor.Sprobuj starszych sterowników Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 słyszałem ża partia 4x.xx mają problemy z wyjściem na telewizor gdzie tak słyszałeś?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 GFX jak ponizej. Mam stery 40.72 wczesniej miałem 40.41 i wszystko chodziło OK :!: Musisz pogrzebać w ustawieniach karty :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Witam all, mam problem, wlasnie zakupilem GF4 Ti 4200 z wyjsciem TV, i moj problem tkwi w tym iz za pierona nie moge otrzymac obrazu na TV. Wyjscie na karcie jest bodajze SVHS a wejscia w TV sa na czincze. Mam kabel z przejsciowka ale jak narazie do niczego nie doszedlem. Moze kwestia lezy po stronie sterownikow lub czegos innego ? Z góry dziekuje za pomoc. Zainstaluj sobie program tvtool. Sciagnij sobie stad. To jest shareware. Jezeli chcesz caly to poszukaj na p2p. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Podłącz telewizor, wejdz we właściwości ekranu, ustawienia zawansowane, zakładka nview i daj wykryj urządzenia. Jak znajdzie tel. to zaznacz klonowanie i zastosuj, powinieneś zobaczyć obraz, dalej chyba sobie poradzisz. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 gdzie tak słyszałeś?? http://www.pc-extreme.com/artikel/guide/de...vout-problem_e/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Podaj marke karty to może coś wiecej bedzie wiadomo. A co do sterowników to u mnie rozwiazanie bylo proste--brak rozwiazania :) Osobiście chcąc odpalic TV-OUT podloczaylem kompa bezposrednio do TV i uruchomilem sys. A reszta to juz na czuja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Spróbój urzyć programu TvTool 6.8 z tego cow iem współpracuje ze wszystkim. Ja mam GF4 TI od MSi i obraz poprze TvTool jest zauwazalnie lepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 a ja zassałem ten programik z P2P ale mam problem bo niby crack działa :? (obraz nie znika)a po 15 min obraz przedziela sie na pół i są poziome paski na filmie, musze go restartowac i znowu chodzi około 15 min ma ktoś może dobrą wersie z crackiem ale wersie 6,8 do Titanum 4200 ??prosiłbym na priva. jacol77@wp.pl Pozdrówka ALEX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...