gariz Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 stworzylem sobie obraz systemu pclinuxos0.9 wraz z ustawieniami polonizacji itd... z tym ze plik obrazu nabral romiarow ma 2,2Gb a niechce bawic sie w DVD (bo go nie mam) i przyszlo mi do glowy ze moglbym stworzyc partycje na dysku z ktorej w razie awarii moglbym przywrocic system - czyli najpierw uruchomic jak z plyty LIVE a pozniej zainstalowac..... czy moj pomysl ma szanse....?? wie moze ktos jak przeobrazic obraz ISO w IMG??? bo z tego umialbym zrobic to co opisalem...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Jak Odpalic Linuksa Z Obrazu (live Cd) Iso..., nagranego na partycji HDD Na myśl mi się ciśnie jakas dyskietka startowa. Może w tym kierunku poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Nie da sie..zauwaz ze partycja to wlasnie jest skladnik systemu operacyjnego, ktory musisz jakos uruchomic.. Za to da sie pobawic tym distrem pod jakims emulatorem (np VMWare) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 ISO w IMG? Wiem ze chyba iso do bin mozna zmienic przez podmiane rozszerzenia (kiedys w czyms mi zaskoczylo ;P ) A taka pewna konwersja to prawie kazdy program do zaawansowanej zabawy obrazami - na pewno UltraISO umie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...