slayne Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 yyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w sobote sie sprawdze i mam nadzieje wywiezc kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 a w jakim miescie to jest ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 poczytaj sobie na chipmaster.chip.pl teraz pierwszy połfinał jest we Wrocku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 No to moje szczere congratualcje :) P.S. Musisz być naprawdę dobry bo ja jestem niezły i próbowałem się tam dostać ale odpadłem :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Szkoda ze to jest od 18 lat bo chcial bym ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> udzial. Slayne radze ci poczytac co najlepiej brac zeby nie bylo konfliktow i zeby sie latwo instalowalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 jesli czytałeś regulamin to pewnie wiesz ze komp ma ruszyc tyl;ko system z dyskietki i z cd system nie bedzie na nim instalowany aktulanie czytam manuale od mobo msi bo takie chyba beda sadzac po dostarczyucielach sprzetu a te maja maste bajerów - te dodatkowe sledzie i warto wczesniej sie troche obeznac zeby nie wejsc i nie strzelic karpia co to jest a i szybciej sie w instrukcji znajdzie No to moje szczere congratualcje P.S. Musisz być naprawdę dobry bo ja jestem niezły i próbowałem się tam dostać ale odpadłem tzn wysyłałeś ten kupon a chipa ale miałeś błędne odpowiedzi czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 hmm... regulaminu nie czytalem ale z zeszlego roku cos takiego pamietam. Troche mnie zdziwilo ze rekor polski wynosi az 15minut :) Rak jest zmontowanie w tym roku elementow bo w zeszyl bylo ze maja sie trzymac na co najmniej 2 srubkach. P.S. Jezeli trza miec wlasny srubokret to zalatw sobie jakis pozadny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 właśnie teog nie wiem bo organizator ma sie skontaktować z każdym z nas ale jeszcze nikt nie dzwonił moze elektryczny sobie załatwie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Feluke - mnie też zdenerowalo, że jest od 18 lat :( Ale nieważne. W przyszłym roku wychodzę z kompem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 ja tez mam zamiar wyjsc od nich z kompem 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 ja tez mam zamiar wyjsc od nich z kompem 8) 8)Ja wyjde od nich z kompem dopiero za 2 lata :( Slayne ja mam ndzieje ze odwiedzisz warszawe na Komputer Expo 22 stycznia i wyjedziez z warszawy bogatszy o nabyteg firmy LG :D Bedziesz miec tez ostra konkurencje. Szkoda tylko ze elementy sa przyznawane losowo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 z tymi losowymi elementami to chyba bedzie tak ze kazdy nie bedzie wybierał z pewnej puli tylko dadzą ci takie mobo taka grafe taki dysk i se składaj czy moze jakos inaczej bo w tym regulaminie to nie za jasno pisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Ja wpadne poogladac, pokibicowac itd :> 23listopada w Wawie w MediaMarkcie na Ostrobramskiej- niech przyjda tam wszyscy tweakowcy ze stolicy :> Mysle ze bedzie wypasik. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Może przyjde... Slayne GRATULACJE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 nic tylko pogratulować :) kiedy i gdzie ma to sie odbyć we Wrocławiu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 gaz - wpadne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 nic tylko pogratulować :) kiedy i gdzie ma to sie odbyć we Wrocławiu ?? jutro w sobote o 16 zaczynają sie zawody i bedą trwać do 18.30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 a gdzie w redakcji ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 w galerii dominikańskiej zreszta zobacz sobie na chipmaster.chip.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Gratuluje :). No mnie tam chip wkurza, jak dla mnie to t gazeta mocno się zepsuła :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 wiesz dokładnie sie z tobą zgadzam ale kupiłem zeby wysłać ten kupon i sie opłacało a jeśli wyniose jutro jakąś nagrode to juz w ogole bedzie cool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duronio Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 wiesz dokładnie sie z tobą zgadzam ale kupiłem zeby wysłać ten kupon i sie opłacało a jeśli wyniose jutro jakąś nagrode to juz w ogole bedzie coolJa to się wkurzyłem- w aktualnym numerze przeczytałem o Chipmast. napaliem się, wpadłem na neta i dowiaduję się, że trzeba było wysłać kupon z poprzedniego nr'u :evil: :evil: :evil: Gazeta nienajlepsza, ale pomysł na zawody b.dobry, inni mogliby brać przykład. Congratulations Slayne i powodzenia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 zwaliłem sprawe byłem 4 ale wstyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 a jaki miałeś sprzęt do składania ?? niestety nie mogłem przyjść :evil: i zobaczyć dużo było ludzi do składania ? w czym zawaliłes ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Ja wpadne poogladac, pokibicowac itd :> 23listopada w Wawie w MediaMarkcie na Ostrobramskiej- niech przyjda tam wszyscy tweakowcy ze stolicy :> Mysle ze bedzie wypasik. :) No ja wpadne na pewno... mieszkam naprzeciwko tego MM (po drugiej stronie ostrobramskiej :D ). A moze jakos sie specjalnie poubieramy, albo cos, zeby sie poznac tam w MediaMarkt... chociarz ciebie gaz to ja napewno poznam... nietrudno niezuwazyc pingwina :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...