Skocz do zawartości
slayne

Dostałem sie na CHIPMASTER

Rekomendowane odpowiedzi

jesli czytałeś regulamin to pewnie wiesz ze komp ma ruszyc tyl;ko system z dyskietki i z cd system nie bedzie na nim instalowany

aktulanie czytam manuale od mobo msi bo takie chyba beda sadzac po dostarczyucielach sprzetu a te maja maste bajerów - te dodatkowe sledzie i warto wczesniej sie troche obeznac zeby nie wejsc i nie strzelic karpia co to jest a i szybciej sie w instrukcji znajdzie

No to moje szczere congratualcje

P.S. Musisz być naprawdę dobry bo ja jestem niezły i próbowałem się tam dostać ale odpadłem 

tzn wysyłałeś ten kupon a chipa ale miałeś błędne odpowiedzi czy co?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm... regulaminu nie czytalem ale z zeszlego roku cos takiego pamietam. Troche mnie zdziwilo ze rekor polski wynosi az 15minut :)

Rak jest zmontowanie w tym roku elementow bo w zeszyl bylo ze maja sie trzymac na co najmniej 2 srubkach.

P.S. Jezeli trza miec wlasny srubokret to zalatw sobie jakis pozadny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez mam zamiar wyjsc od nich z kompem  8)  8)

Ja wyjde od nich z kompem dopiero za 2 lata :(

Slayne ja mam ndzieje ze odwiedzisz warszawe na Komputer Expo 22 stycznia i wyjedziez z warszawy bogatszy o nabyteg firmy LG :D Bedziesz miec tez ostra konkurencje.

Szkoda tylko ze elementy sa przyznawane losowo :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz dokładnie sie z tobą zgadzam ale kupiłem zeby wysłać ten kupon i sie opłacało a jeśli wyniose jutro jakąś nagrode to juz w ogole bedzie cool

Ja to się wkurzyłem- w aktualnym numerze przeczytałem o Chipmast. napaliem się, wpadłem na neta i dowiaduję się, że trzeba było wysłać kupon z poprzedniego nr'u :evil: :evil: :evil:

Gazeta nienajlepsza, ale pomysł na zawody b.dobry, inni mogliby brać przykład.

Congratulations Slayne i powodzenia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wpadne poogladac, pokibicowac itd :>

23listopada w Wawie w MediaMarkcie na Ostrobramskiej- niech przyjda tam wszyscy tweakowcy ze stolicy :>

Mysle ze bedzie wypasik. :)

No ja wpadne na pewno... mieszkam naprzeciwko tego MM (po drugiej stronie ostrobramskiej :D ). A moze jakos sie specjalnie poubieramy, albo cos, zeby sie poznac tam w MediaMarkt... chociarz ciebie gaz to ja napewno poznam... nietrudno niezuwazyc pingwina :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi