_MEG_ Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Mam Win XP i kartę dżwiękową zintegrowaną CMi 8738. Po ponownym zainstalowaniu systemu nie zaintsalowały sie sterowniki do karty. Próbowałam oddzielnie ale nic z tego. Sciągnęłam sterownik (cmi8738_wdm0639xp) i próbowałam zainstalowac Startuje instalacja ale po załadowaniiu plików nic się nie dzieje. Co robić - jak zainstalować ten sterownik, a może inny? PS. Nie znam się aż tak dobrze na sprzęcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Czesc. Nie chcialem zakladac nowego tematu wiec napisze tu. Otoz poszukuje strownikow do karty dzwiekowej: cmi 8738/c3dx ktore dzialaja na win xp. Z gory dzieki za link do stronki z ktorej mozna bedzie je zassac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 (edytowane) Sterownikow do zintegrowanych na plycie dzwiekowek dobrze szukac na stronie producenta wlasnej plyty glownej. Edytowane 27 Lutego 2006 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 W przypadku CMI lepiej szukac na stronie C-Media. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...