Skocz do zawartości
Q

Problem Z Bootowanie Win Xp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam taki problem na drugim kompie, otóż włączam komputer, ładuje się windows, później wyskakuje standardowy komunikat "Zapraszamy" a następnie zamiast normalnego systemu, czyli paska startu, zegarka, ikonek itp. mam gołą tapetę tzw. TYLKO TAPETĘ. Nic poza tym, żadnych innych rzeczy, które normalnie powinny być. Nie wiem jak to naprawić, próbowałem zrobić poprzez płytę startową win'a chdsk, ale nie pomogło. Spotkaliście się kiedyś z czymś takim? Jak to naprawić?

A dodam jeszcze, że działa kombinać alt+ctrl+del i włącza się menadżer zadań i mogę np. włączyć emula poprzez nowe zadanie :?

A komputer nie reaguje na przycisk windowsa na klawiaturze tzw. nie wystakuje menu start :(

Pomocy..

Edytowane przez Q

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spyware'a użyłem. Nic się nie zmieniło.

Wpisałem tą komende explorer.exe i na dosłownie sekunde pokazał się pasek zadań (ten na dole) i znikł. I tak za każdym razem.

Co mam zrobić??!! Pomocy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie kombinowales nic w rejestrze ani w uslugach? Moze sobie jakas usluge wylaczyles... A Tryb Awaryjny dziala?

1515008[/snapback]

Nic nie ruszałem. A na dodatek w trymie awaryjnym jest to samo.

Nikt sie nigdy z czymś takim nie spotkał? :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi