Dex'ior Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Konwertuje film na svcd aby móc go oglądać w stacjonarnym dvd. Już raz zrobiłem to ale nie odzieliłem dźwięku od filmu i wyszło niezbyt zsynchronizowane. Drugi raz zacząłem robić tak jak w tym poradniku. Ale w tym momencie w polu audio wczytałem mój plik ze ścieżką dźwiękową *.mp2. W poradniku było żeby najpierw zrobić bez dźwięku a potem dołączyć ścieżke mp2. Czy w takiej sytuacji jak zrobiłem będzie dobrze czy znowu dźwięk sie przesunie :?: Śpiesze się i nie zauważyłem że kazali tam robić osobno. Film konwertuje się już około 1.30h i z jednej strony szkoda mi tego czasu a z drugiej, jak by miało być źle to musze jaknajszybciej zacząć od nowa bo nie mam za dużo czasu. Na jutro rano musze mieć gotowe 2 częśći filmu a jedna sie konwertuje niecałe 6h. Pozdro i licze na szybką odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 najprawdopodobniej masz film w divx, gdzie ścieżka dźwiękowa jest w variable bitrate - virtualdub'em zgraj ścieżkę do .wav na dysk, zdekompresuj to do normalnego wav-a (np. winampem), w virtualdub'ie dograj dźwięk z tej ścieżki, framserver i jedziesz, w tmpenc już nic nie da się skaleczyć powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...