Skocz do zawartości
przemek2f

Problem Z Kompem Chyba Grafika

Rekomendowane odpowiedzi

Witam 30 min temu wyłączył mi sie sam komp i nie chciał wstac ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>ł sie na 3s i wyłanczał wycignełem grafe odpalił chodził z minute wsadziłem spowrotem dalej sie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>ł na 3s i wyłanczał. Wziełem grafe z innego kompa gf2mx400 i komp odpalił i własnie z niego pisze a ten gf4ti co nie chciał chodzic na innym kompie chodzi a na moim nie chce a resetowałem bios wszytko odkreciłem i dalej nie chce wstac na gf4ti nie wiem co robic pomocy!! :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tu pewnie chodzi o grafe, ale kiedys widzialem przypadek ze koles zle zalozyl radiator na cpu i takie byly objawy, radiator opieral sie o gorna czesc soketa tam gdzie napis jest :-) komp moze sie wylaczac gdy jest jakies zwarcie lub cos pobiera za duzo pradu , popatrz poszukaj tak jak koledzy napisali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bym się zastanowił także nad zasilaczem, czy coś się w nim nie podjarało, bo zakładam, że MX ciągnie mniej prądu, a często dobre zasilacze (albo chociaż "pseudo-dobre") wyłączają się jak nie dają rady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam juz jest chyba po problemie zdiełem vmody z grafy wsadzam nadal nic wyjełem jadna kostke ramu i odpalił i wszytko ok wkładam druga i dalej to samo resetuje sie po chwili wyjełem wtyczke ta od P4 i wsadziłem i chodzi narazie dobrze B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi