przemek2f Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Witam 30 min temu wyłączył mi sie sam komp i nie chciał wstac ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>ł sie na 3s i wyłanczał wycignełem grafe odpalił chodził z minute wsadziłem spowrotem dalej sie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>ł na 3s i wyłanczał. Wziełem grafe z innego kompa gf2mx400 i komp odpalił i własnie z niego pisze a ten gf4ti co nie chciał chodzic na innym kompie chodzi a na moim nie chce a resetowałem bios wszytko odkreciłem i dalej nie chce wstac na gf4ti nie wiem co robic pomocy!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 proboj malym pędzelkiem oczyscic slot agp z kurzu (jesli takowy jest), mozesz równiez przeczyscic styki od karty - co dalej to niewiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 ja obstawiam że coś robi zwarcie coś sie przetopiło, cos w ten deseń :/ SAm jestem ciekaw co to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zobacz, czy na karcie nie widać, że jest przypalona... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maDcell Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 ale przeciez mowi ze u innych dziala tylko nie u niego, wiec karta jest dobra... obstawian ze cos z mobo sie spieprzylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit202 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 tu pewnie chodzi o grafe, ale kiedys widzialem przypadek ze koles zle zalozyl radiator na cpu i takie byly objawy, radiator opieral sie o gorna czesc soketa tam gdzie napis jest :-) komp moze sie wylaczac gdy jest jakies zwarcie lub cos pobiera za duzo pradu , popatrz poszukaj tak jak koledzy napisali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 OT Duża ilość zwyklastego kurzu przewodzi prąd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Jest taka możliwość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GordonInc Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 A ja bym się zastanowił także nad zasilaczem, czy coś się w nim nie podjarało, bo zakładam, że MX ciągnie mniej prądu, a często dobre zasilacze (albo chociaż "pseudo-dobre") wyłączają się jak nie dają rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2f Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 witam juz jest chyba po problemie zdiełem vmody z grafy wsadzam nadal nic wyjełem jadna kostke ramu i odpalił i wszytko ok wkładam druga i dalej to samo resetuje sie po chwili wyjełem wtyczke ta od P4 i wsadziłem i chodzi narazie dobrze B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...