GordonInc Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Mam ciekawe pytanie. Niby kompa mam całkiem nieźle zabezpieczonego, ale jakimś cudem zainstalowały się u mnie drukarki HP DeskJet 970Cse i 920c na porcie IRAS. Co ciekawe ja jestem właścicielem sterowników (znaczy się zostały zainstalowane na moim profilu). Jedyne co ostatnio instalowałem to Microsoft Office PowerPoint Viewer i różne śmiecia z Oracle. Może ktoś się kiedyś z czymś takim spotkał? Oczywiście nie posiadam fizycznie wspomnianych drukarek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Drukarki sieciowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GordonInc Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Tak. Sieciowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...