Pe Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 http://www.pietrina.pl/ 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Strona wyrabista, takiej jeszcze nigdy nie widzialem. Ale co ma do majtek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 ja tez nie, COOL !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 8O stronka jest genialna ale niestety nic praktycznie na niej nie ma :| Czyżby to była twoja robota ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 no cooool 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Aaaaaaa gdzie moje majtki!!!! :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Naprawdę super to wygląda. Przyznaj sie to twoje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Stronka zajebista. Tylko cyferki predatorowe w trakcie ładowania intro spieprzone. po maxie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Zajebioza :D Chce umiec robic takie bajery :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 no qrde wyglad zajechany wg trzeba by dodac plynna regolacje glosnosci ale poza tym to pierwszy raz cos takiego widzialem a ladowala sie szybko znakiem dobrze zrobiona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Pe: nie chce Ci robic konkurencji ale znam lepsza stronke :) tutaj Jest to firma robiaca strony we flashu dla takich firm jak ford, druzyny sportowe NFL, itp. Poogladajcie ich projekty - portfolio. Palce lizac. Polecam Bacardi dj - fajne portfolio. Mozna tworzyc muzyczke na stole mixerskim :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Stronka Kaeresa tez jest spox. Obie sa zajebiste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pe Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Naprawdę chciałbym, ale to nie moje, tylko podrzuciłem linka - ale przyznać trzeba - autor ma pomysły i wiedzę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 to i ja wam dam stronke co wam 'poszarpie' to i owo :PPP www.whoswe.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Pierwsza stronka zajebista :lol: , oj biedne moje majty 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 http://www.pietrina.pl/ 8) widziałem to już kiedyś, przerost formy nad treścią - za dużo bajerów jak na mój gust. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Co do pietriny to zobaczymy jak stronka będzie skończona - trochę długie wejście - nie mówię o intro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Kaeres?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Fajnie że jest znowu z nami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 normalnie szoker 8O 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Hmmmmm... A ja niedawno przebrnąłem przez style w HTMLu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 z polskich produkcji www.mondo.pl tez jest calkiem calkiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duronio Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 z polskich produkcji www.mondo.pl tez jest calkiem calkiem...ta jest najfajniejsza, jak będę miał trochę czasu, pobawię się nią dłużej. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Taka mi się marzy :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Flash jest fajny, ale niestety potrzeba do niego dużo czasu, ale co najważniejsze umiejętności graficznych a u mnie z tym nie najlepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Ale mi to nowość. Ja to widziałem rok temu. Z tego co pamietam to ten gość robi kartki dla onetu. A od roku nic nowego tu nie ma. :x Nie ma sie czym podniecać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 te stronke zrobilo eleven interactive , a nie sam gosc , jak sie dobrze przyjrzycie to na dole tej strony jest link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 A propos fajnych stron to http://www.nikefootball.com/ jest też niczego sobie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 check: www.horrorshow.art.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...