mecenassito Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 no wlasnie, ktory z tych dwoch kupic?a moze jest trzeci gracz-jakosciowo i cenowo z tej samej polki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorwlodek Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 ja na twoim miejscu wziął bym neca, sam mam fe771sb i w porównaniu do samsunga 795df (na którego praktycznie codziennie sie patrze bo ma go mój kolega u którego często siedze) gołym okiem widać różnice na korzyść Nec-a, obraz jest praktycznie idealny. Zero zniekształceń ,ostrość żyleta a samsung bladziutko. W egemplarzu który ma kolega cała prawa strona tak jakby mocniej:idea: świeci, geometria obrazu w jednym rogu też nieciekawa niesą to jakieś bardzo widoczne i przeszkadzające wady ale i tak polecam neca. ps. nec jest minimalnie mniejszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Bier tego Neca, wypas jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zubo Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 no wlasnie, ktory z tych dwoch kupic?a moze jest trzeci gracz-jakosciowo i cenowo z tej samej polki? 1515277[/snapback] Raczej bierz Neca-a, osobiście mam inny model tej firmy ale miałem do czynienia dużo z tym samsungiem i nie wiem czy to wina akurat konkretnego egzemplarza ale geometria na tym monitorze jest daleka od ideału. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 (edytowane) delete Edytowane 26 Lipca 2012 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Ja ze swojego też jestem zadowolony :) Naviset jest, a wiec geometria łatwa do ustawienia, kolorki ciepłe ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenassito Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 no i wzialem tego neca. jest spoko i niedrogi. w porownaniu z moja dawna pietnasteczka pelen wypasik.jestem zadowolony.hehehe i tak sie rozkrecilem ze pewnie zaraz wymienie wiecej ale juz w samym blaszaczku.dzieki za podpowiedzi. da zdrawstwujet tweak.forum :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...