moadipek Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 siema.mam zamiar zakupic w najblizzym czasie cyfrowke tylko waham sie miedzy poszczegolnymi aparatami i prosze was o pomoc w wyborze a oto one : 1.Fuji FinePix S5500 2.Kodak DX7590 3.Canon PowerShot S1 IS 4.Konica Minolta DiMAGE Z5 i co o nich myslicie...wiem ze kazdy z nich jest dobry ale czekam na wasze opinie... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Ja bym wybieral miedzy 1 a 3 S5500 fajna maszynka, duzy zoom, 4mp, rasowy wyglad :) S1 IS tez wart uwagi, z powodu ze posiada Stabilizator, no ale jest ciut drozszy chyba? bierz Canona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Ja myślałem nad Fuji, ale zdecydowałem się na Minoltę Z3. Canon mi się nie podoba, bo ma taki dziwny wygląd. Ważne przy takim wielkim zoomie jest, by aparat miał stabilizator, tym bardziej jak robi zdjęcia jakiś fotograf w ADHD :D, nie wiem jak to się pisze. Jeśli jednak podoba ci się Canon to kup go, niezła cyfrówka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Data :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...