Gość Amd_Powered Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) Ja nie wiem te wakacje sa przeklete chyba jakies:| najpierw kumpla rzucila kobieta potem mnie.... wam tez sie przytrafiaja jakies pechowe akcje na wakacje? i co by tu robic w wakacje po tym jak rzucila cie najukochansza osobana swiecie?:\ zero zajecia nic do bani nie wchodzi:( straszna pustka po utracie kogos bliskiego:( jakies pomysly? ps. tak wiem (nie) glupi temat (ktorych byly juz 1000siace) ale musze sie gdzies jeszcze wyzalic... darujcie... :( Edytowane 1 Lipca 2005 przez Amd_Powered Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) Heh :( Wiem co czujesz... miałem to samo.... mniej więcej rok temu... jakoś tak jak tylko się wakacje zaczęły. Wiesz co , wiem że to co mówie może i trochę glupio brzmi... ale może da się to jeszcze naprawic? Ja po tym co się stało rok temu zamknąłem się w pokoju z kompem i siedzialem =/ I teraz strasznie żałuje tego że nawet nie próbowałem tego naprawić... ale cóż:( Już za późno. Może to dziwnie przmi z ust 15latka= / Nie wiem ile ty masz , ale naprawde. Pogadaj z nią :) Trzymaj się! 1515324[/snapback] mam 19 ale to bez roznicy ile kto ma lat kazdemu sie to moze przytrafic:( raczej wlasnie sie juz tego nie da odwrocic:( chociaz bardzo bym chcial:( jasne ze bym chcial probowac doniej wrocic bylem znia kupe czasu (2lata) ale mam kompletna pustke w glowie nie wiem jak sie do tego zabrac niewiem co ze soba zrobic:( dalej nie moge w to uwierzyc;( takie cos potrafi dac czlowiekowi w kosc:( edit: i jak na zlosc zadnego alkoholu:( a bez tego chyba nie usne:((((( Edytowane 26 Czerwca 2005 przez Amd_Powered Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Bedziesz sie nad soba rozczulal to kiepsko to widze. Wyjdz do znajomych , staraj sie byc aktywny i pokaz jej ,ze swiat poza nia tez istnieje...Moze wtedy sie zastanowi co utracila , jak zobaczy , ze bez niej tez sobie rade dajesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 zacznij od pytania do siebie -> "czemu ?" moja siostra zostawiła swojego chłopaka po jakiś 4latach,,, czemu ? było im razem w sumie dobrze ale nie raz trochę bez iskry, coraz częściej bez iskry. Mniej więcej tak mi to wyjaśniła. Powiedziała mi też że wciąż go kocha ale musi to poważnie przemyśleć etc i na razie jest pewna że to nie tak powinno być moja rada -> umówcie się na kawę,, nie od razu,, daj jej chwilę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 A moja rada taka, żebyś nawet się nie ważył sięgać po jakikolwiek alkohol.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 No pechowo sie zaczely wakacje, to prawda :( Ale nie dlatego, ze mnie dziewczyna zucila, tylko dllatego ze lezy z peknieta czaszka i krwiakiem w szpitalu :( :( :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) Dziewczyna to jeszcze najmniejszy problem, mi się szykuje cały lipiec bez dostępu do internetu. A mnie jak dziewczyna rzuciła to nawet mi tego prosto w oczy nie powiedziała tylko zobaczyłem jak się obciskuje z innym chłopakiem. Chodziła ze mną kilka miesięcy pewnie dlatego żeby zapomnieć swojego wcześniejszego chłopaka. Okrutnie mnie wykorzystała. Troche trudno było się z tym pogodzić, musiałem sięgać po wspomagacze utraty pamięci i to nie tylko był alkohol. rada taka: czas leczy wszystkie rany :) jeśli dziewczyna cię rzuca to nie jest ciebie warta, prędzej czy później i tak by to zrobiła. Nie jest powiedziane, że ta pierwsza musi być tą ostatnią. Pomyśl, że teraz masz szanse na poznanie lepszej dziewczyny :) Edytowane 26 Czerwca 2005 przez sigard Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) Dziewczyna to jeszcze najmniejszy problem, mi się szykuje cały lipiec bez dostępu do internetu.:lol: stary zajebisty tekst :) :D co do dziewczyny nie łam się. była ta to będzie nastepna. powiedź sobie że nie była ciebie warta :) Edytowane 26 Czerwca 2005 przez dszywala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hassanbey Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Latek to mi nie ubywa ale radę mam jedną (a może i dwie) Po przemysleniach swoich typu ".....dlaczego to zrobiła...", "...co ja zrobiłem nie tak...." itp. zadzwoń, wyslij SESEMESA i umów się na neutralnym terenie na pogaduchy ze swoja "była" miłością. Jeżeli nie odezwie się lub będzie Cię zbywała nie warto się dalej NIĄ przejmować (po prostu nie jest warta TEGO). Ja rozumiem że nie łatwo " sobie odopuścić" tre 2,3 czy więcej lat....ale tyle innych kobiełek jest na świecie. Druga rada to......zbieraj qmpli, namiot i spadaj nad morze tam na PEWNO znajdziesz lekarstwo na swoje zmartwienia i samotności....a po powrocie z wakacji zacznij szukać znów na swoim podwórku POWODZENIA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Stary!!!! Zero stresu!! Nie przejmuj sie, pamietaj ze to tylko i wylacznie jej strata :D Jak jest slepa to trudno. Mi nie raz bylo przykro gdyz spotykalem sie zroznymi babsztylami, ale z zadna na szczescie sie nie zwiazalem. Nie raz bylo mi smutno z ich powodu, czulem sie fatalnie. Ale z kazda nastepna bylo coraz lepiej. Po pewnym czasioe przestalem "szukac" i co sie stalo? Ta jedyna byla na wyciagnieciu reki, tylko jej nie zauwazalem, ona mnie zreszta tez :) Teraz jestem najszczesliwszym czlekiem na ziemi :). A jak mnie rzuci? No coz - jej strata ;) Ja nadal jestem mlody i piekny :D. Ale bedzie dobrze, glowa do gory!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) :lol: stary zajebisty tekst :) :D co do dziewczyny nie łam się. była ta to będzie nastepna. powiedź sobie że nie była ciebie warta :) 1515598[/snapback] Bez kitu. Wyjdz na powietrze koles [; Ja po zeszlych wakacjach musialem zostawic moje Slonko w Lublinie :cry: W zasadzie to do tej pory sie nie otrzasnalem :-| NIENAWIDZE WAWY :angry: Edytowane 26 Czerwca 2005 przez Aurora001 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Dziewczyna to jeszcze najmniejszy problem, mi się szykuje cały lipiec bez dostępu do internetu. Ale zes mu pomog, takie teksty go tylko wkurzaja... Ja nie mam takich problemow [naszzcescie] choc wspolczuje bo wakacje to pewnie byly jakies wspolne plany etc. Wez sie w garsc, piers do przodu i dalej jedziemy przez zycie. Nie ona jedna Cie rzuci w przyszlosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 "Nastepna laska, nastepna dziewczyna, jedno sie konczy, drugie sie zaczyna" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 "Nastepna laska, nastepna dziewczyna, jedno sie konczy, drugie sie zaczyna" 1516099[/snapback] buheheheh, skąd ty te swoje wierszyki wszyskie bierzesz :lol: :lol: :lol: a co do tematu to ZALEJ SIE :lol: :lol: :lol: :lol: mi tam pomaga ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) dzieki za slowa otuchy:( co do alkoholu to polecam polskiego redbula sprzedawanego w geancie/leclercu 4zl za 1.5l (russian energy sie zwie) w smaku identyko duzo kofeiny ma % + redbull dobry kop najgorsze jest to ze podrywa ja juz jakis koles :mur: ale wiem gdzie pracuje :twisted: niema to jak zobaczyc kobiete z ktora sie bylo jeszcze tydzien temu z innym pacanem... to tak wku***** czlowieka ze chce sie mu rece i nogi polamac..... dotego ten kur*** gamon jest jakis podejrzany tak jak by chcial ja na 1 noc... az mi jej szkoda ale to madra dziewczyna wiec sie opamieta raczej Edytowane 26 Czerwca 2005 przez Amd_Powered Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Nie ona jedna Cie rzuci w przyszlosci. Bardzo pocieszające :lol: najgorsze jest to ze podrywa ja juz jakis koles :mur: ale wiem gdzie pracuje :twisted: ........ze chce sie mu rece i nogi polamac..... Jeszcze czekasz ? :twisted: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 A nie "ice bull"?? Ps. A zamiast zalewac polecam wykonac kolejny wierszyk: "na kazdej imprezie znajdziesz panienkie ktora da Ci du%^, ktora podniesie sukienke" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) Bardzo pocieszające :lol: Jeszcze czekasz ? :twisted: ;) 1516162[/snapback] nie zrobie nic glupiego... narazie.... chyba ze niebede mial juz nic do stracenia.... troche tak glupio pojsc i dorwac kolesia zgnoic go wybic mu zabki za to ze sie przystawia... a moze nie :twisted: ktora by wtedy chciala kolesia bez zebow... i polamanymi konczynami... A nie "ice bull"?? Ps. A zamiast zalewac polecam wykonac kolejny wierszyk: "na kazdej imprezie znajdziesz panienkie ktora da Ci du%^, ktora podniesie sukienke" 1516163[/snapback] nazywa sie russian energy i jest w srebrnej butelce takiej jak coca cola light:) moze i sie znajdzie ale chu.jowo podejsc do innej majac w glowie ta jedyna:\ ci co to przezyli mysle ze widza osobiega:\ chyba sobie pojde pocwiczyc bo zaraz cos rozje.bie Edytowane 26 Czerwca 2005 przez Amd_Powered Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Dobrze że takich problemów nie mam. No girl = no stress Mam coś gorszego. Kupiłem myszke za przeszło 200zł i źle działa [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 @Poca Brak dziweczyny to tez moze byc problem!!!! np. wczoraj siedzialy u mnie wieczorem 4 panienki. I powiedz ty 3 zeby spadaly, a 1 ze moze zostac :/ Ps. W koncu 3 wymiekly i 1 z sasiadek zostala do 3 ;) Nie ma to jak zycie w akademiku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Dobrze że takich problemów nie mam. No girl = no stress Mam coś gorszego. Kupiłem myszke za przeszło 200zł i źle działa [; 1516178[/snapback] dla mnie też wakacje zaczeły się kulawo, najpierw jak wczoraj rano chciałem napić się kakao to okazało się, że brakuje jednego składnika, a potem ta nieszczęsna kumulacja w totolotku doprowadziła do tego, że zostałem hazardzistą i straciłem dwa złote straszne :-| :-| :-| :sad: :sad: :sad: poca - dałem 200zł za myszke i działa pięknie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Jedni mówią: Baba z wozu, chłopu lżej. Możesz mi AMD nie wierzyć ale miałem taką samą sytuację...tylko że moja "koleżanka" miała dwóch naraz, po czym ze mną bez słowa zerwała i w żywe oczy kłamała, że mama jej broni :lol: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 U Mnie jest trochę inaczej. Ja poznałem fajną Dziewczynę i wszystko idzie ku dobrej drodze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Pozatym polecam przesluchac piosenke Paktofoniki: "Rób co chcesz" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Bez kitu. Wyjdz na powietrze koles [; Ja po zeszlych wakacjach musialem zostawic moje Slonko w Lublinie :cry: W zasadzie to do tej pory sie nie otrzasnalem :-| NIENAWIDZE WAWY :angry: 1516093[/snapback] możesz powiedzieć dlaczemu mam wyjśc na powietrze :-> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 NIE TY !!! lol :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 na 20 mamy film w kinie... "madagaskar" a potem idziemy domnie ciekawe co z tego wyjdzie... :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Jak w cinemacity na Bemowie to dobry lol ;] tez tam bede, uwazaj, bede Cie obserwowal ;] moderacja jest wszedzie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Porządnie...:) Powodzenia ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) Jak w cinemacity na Bemowie to dobry lol ;] tez tam bede, uwazaj, bede Cie obserwowal ;] moderacja jest wszedzie ;] 1516277[/snapback] mialem tam isc wlasnie (chyba) w kazdym badz razie do jakiegos duzego kina;) ale zobaczylem ze w multi tez sa pokazy przedpremierowe... bede mial blizej :rolleyes: dobrze ze spojzalem w oferte multi bo dostal bym bana albo % za zasmiecanie kina popcornem... Edytowane 26 Czerwca 2005 przez Amd_Powered Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...