Gość Amd_Powered Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 (edytowane) dziwne sa te kobiety... jednego dnia z nia gadam przez tel/gg/ uniej/umnie w domu wszystko ok a nastepnego dnia nie daje znaku zycia odrzuca polaczenia w komorce nie odpsiuje na smsy... poszedlem doniej zadzwonic dzwonkiem a jej stary mowi ze jest u babki... dzwonie do babki a ona mowi ze jej od miesiaca nie widziala... :mur: i wezcie badzcie madrzy i powiedzcie osochosi:(.... pewnie wieczorem albo jutro odezwie sie jak gdyby nigdy nic... kurde a ja sie martwie jak niewiem co sie znia dzieje:( chociaz podejrzewam ze poprostu siedzi w domu... edit: a teraz zadzwonilem odebrala i powiedziala ze nie odbierala bo ma zly humor i idzie spac:(... no i wieczorem mam zadzwonic hmm... ciezko skumac te wszystkie zachowania:| :mur: ps. co do mmorpgow itp to kiedys gralem nalogowo w d2 na bn;) ale od kad ja poznalem rzucilem ta gre z miejsca:) nawet nic z itemami nie zrobilem wszystko cyk... i niechce 2 raz sie tak wciagnac:\ chociaz zarobilem na d2 sporo hajsu edit2: ten kolo ja osral albo ona jego... nie wiem bo niechce powiedziec... co by tu teraz zrobic:\ dotego mi sie przeziebila:( nawet pogadac znia nie mam jak bo z domu wyjsc niemoze tak zle sie czuje:( przez tel tez ledwo gada... co za chu**** mam nadzieje tylko ze jutro sie znia jakos zobacze... ehhh czemu te zycie musi byc takie poj.ebane :mur: czuje sie jak by mnie ktos skopal:( czuje sie tak jak bym nie mogl bez niej zyc... jak bez szamy albo powietrza :mur: czegos mi poprostu brakuje na codzien:\ a kiedy juz ja zobacze dostaje normalnie jakis zastrzyk wraca mi chec do zycia energia i ogolnie czuje sie lepiej :mur: co za przeje.bane uczucie:( i dotego to nawet w nocy spokoju nie daje:( niema to jak przez pare godzin snu obudzic sie 10razy... a potem spac na sile:\ :? :-| Edytowane 2 Lipca 2005 przez Amd_Powered Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 (edytowane) no i nie dowiem się jak się podobał MADAGASKAR :D B) 1517930[/snapback] kozmoz lałem po spodniach ze smiechu dziewczyna musiała mnie reanimować bo się bym udławił film prze mistrzostwo @AMD jak Coę dziewczyna z innym robi to znaczy ze nie jest warta niczego bo jeżeli by szczerze kochała to by tego nie robiła... ja wyznaje taką zasade i moja dziewczyna bardzo dobrze o niej wie jeżeli zrobi mnie raz i nie ważne czy bezie pijana czy nie bedzie świadoma chora itd... zrobi mnie raz z innym definitywny KONIEC wiem że to łatwo przechodzi przez klawisze a o wiele trudniej w życiu ale jeżeli robi teraz to skąd ja mam mieć pwność że nie bedzie robiła później a dopiero później jest ból gdzy jesteś lat 4...5...6...7...n ułożone życie a tu nagle taki myk, zastanów się puki jesteś młody i jeszcze tak straszliwie w związek nie zaangazowany bo boleć może dopiero później i to o wiele wiele mocniej. Pozwodzenia trzymam za ciebie i wykop się z tego dołku jak najszybciej. edit no zgłupiałem nie wiem jak się pisze dołku czy dołka :mur: Edytowane 2 Lipca 2005 przez slavOK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 no zgłupiałem nie wiem jak się pisze dołku czy dołka :mur: 1526826[/snapback] Dziury ;] @Amd Powodzenia stary :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olcia Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 ............ :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Hmm.. Przeczytalem Twoj post i jestem troche zdziwniony. Piszesz i zachowujesz sie tak jakbys nigdy nikogo nie kochal, z dziewczyny raktowal jako rozrywke i zabawe... Piszesz jak gowniarz ktoremu zalezy na tym zeby dziewczyne zmacac, wykorzystac i narka... Ktos chyba nie wie co to jest milosc, zaufanie, uczucie itp. Szkdoa mi Cie... Po prostu szkoda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Ktos chyba nie wie co to jest milosc, zaufanie, uczucie itp. Szkdoa mi Cie... Po prostu szkoda... 1527176[/snapback] albo po prostu bardzo się na tym przejechał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 i wiecie o co jeszcze chodzi żeby był otwór No nie wiem, dla mnie takie podejscie do sprawy = zenada. Szkoda slow po prostu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Mnie rzucił fart i wczoraj mialem $%^&*(#$%^&*()(&^%^&*()&^% wypadek 330 km od mojego miasta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 teraz owszem bede sie zachowywał jak gowniarz ktoremu zalezy na tym zeby dziewczyne zmacac wykorzystac i narka.... I ja takim ludziom spolczuje z calego serca. Z takim podejsciem to nie wiem czy utrzymanie dziewczyny, albo w ogole milsoc jest mozliwa... Ale to sa Twoje decyzje, ja sie w to nie wtracam, tylko wyrazam swoje zdanie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 S!nY skoro nie absorbuje Cie juz dziewczyna to radze zajac sie ortografia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 i wiecie o co jeszcze chodzi żeby był otwór Z holandii znajdziesz duzooo, tam jest inne prawo więc z otworami nie bedziesz mial problemow ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 hehe, mnie przez ostatnie 2 lata trzy dziewuchy rzuciły ale od jakiegoś czasu dałem sobie z tym spokój, mieszkam w małym miasteczku gdzie dziewczyny lecą tylko na mięśnie i czasami na kasę (chociaż tu jej nikt za bardzo nie ma). z takimi to nawet fajnej gadki nie ma, nic po prostu. ale dałem sobie z takimi spokój, znam pare fajnych dziewczyn z uczelni na którą się od października wybieram także będzie dobrze ;) poza tym na dobrych uczelniach dużo jest ładnych i inteligentnych dziewczyn :P mam nadzieję że moja cierpliwość i wręcz ascetyczność zostanie nagrodzona :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 (edytowane) ta dziewczyna poprostu nie widzi tego ze ten kolo chce ja wykorzystac :mur: proboje jej to powiedziec wytlumaczyc ale ona poprostu niechce sobie tego uswiadomic :mur: a to smierdzi na odleglosc... co za porabana sytuacja :blink: dalem jej topic zeby sobie poczytala i pewnie zaraz cos tu napisze... chociaz mowilem nie... no ale ona wie lepiej............ Edytowane 3 Lipca 2005 przez Amd_Powered Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olcia Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 (edytowane) ... Edytowane 3 Lipca 2005 przez Olcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 o nie. nie bedziecie prac swoich brudow na tweaku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...