rakus Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 prime95 po kilku sekundach sesji wypluwa jakies błędy ze expected. Pamiątki mam twinmos na winbond ch-5 napięcie 2.8(asus jakiś na nf2 max płyty ale zmieniam na DFI nf3 lub 4) timingi 2-3-3-6 i fsb 220 i sypie błedami w prime natomiast goldmem przechodzi testy bez problemów. co należało by zrobić zeby te błady zlikwidować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Może wali Ci się coś innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 To wina memow. Ja teraz testuje kingstony DW-60 i GM przechodzile na 246 a prime jest stabilny dluzej niz 10 minut dopiero na 241MHz. Wiem ze to nie jest wina niczego innego bo na tych samych ustawieniach inne kostki leca full stable 252MHz. Wiec wg. mnie to memy. Sproboj przeloszyc pamieci do innych slotow to moze cos pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 To wina memow. Ja teraz testuje kingstony DW-60 i GM przechodzile na 246 a prime jest stabilny dluzej niz 10 minut dopiero na 241MHz. Wiem ze to nie jest wina niczego innego bo na tych samych ustawieniach inne kostki leca full stable 252MHz. Wiec wg. mnie to memy. Sproboj przeloszyc pamieci do innych slotow to moze cos pomoze. 1515491[/snapback] to chyba raczej wina procka, a nie memów. Mam to samo. Niezależnie od zainstalowanych pamięci i ustawionego dzielnika Prime wyrzuca błąd, że exprected cośtam jest takie, a miało być inne.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...