tigrysek Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Siemka. Wczoraj przeinstalowałem Windowsa XP z SP2 na Windowsa XP z SP1 i pojwiła mi się ikonką "bezpieczne usuwanie sprzętu" przy zegarze. Nie było tego przy SP1 a teraz jest. Oczywiście mam zainstalowany modem USB do Chello ale nie zmienia to postaci rzeczy, że w Win z SP2 tego nie było, a teraz nagle jest. Można to jakoś usunąć??? Pokazuję jak wygląda ikonka: (ta zielona :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) Ta ikona moze ci sie kiedys przydac. Jesli podlaczasz jakis dysk wymienny, aparat czy pendriva pod USB to warto skorzystac z tej ikonki aby nie uszkodzic sprzetu. Jesli ci to przeszkadza to poprostu ukryj ta ikone klikajac wlasciwosci na pasek zadań - dostosuj, bo usunac sie tego raczej nie da :( Edytowane 27 Czerwca 2005 przez Nyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...