blantek212 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Witam znalazłem w sklepie 2 nagrywarki dvd i obydwie ten sam model ale jadna mo komcowke box a druga bulk, czym one sie roznia? PS ta box jest drozsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Bulk to sama nagrywara bez dodatkowego oprogramowania i innych dodatków (typu czyste płyty, kable) zapakowana tylko w woreczek. Box to wersja z ww dodatkami i w pudełku (stąd wyższa cena)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Czasem wersje BULK maja dluzsza gwarancje jeszcze. Jesli zalezy CI na o[programowaniu [Nero, DVD, Czasem inne] to bierz boxa, choc odobiscie nie polecam bo sa drozsze i czesto nawet kolo 10%. ALe Twoj wybor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GordonInc Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 A ten "Bulk" nie jest coś w rodzaju "OEM"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 To jest dokladnie to samo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GordonInc Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Hehe. Tak myślałem. Kupiłem sobie ostatnio klawiaturkę Logitecha, na opakowaniu której było napisane "Do sprzedaży wyłącznie z nowymi komputerami PC". A sprzedawcy mi ciągle wciskają kit, że to jest legalne.... Aż mi się w głowie pomieszało i dałem spokój. Na razie jestem z niej zadowolony, ale w tej wersji ma tylko rok gwarancji. Szkoda, bo nawet Tracer rok wytrzymał (a właściwie pracował u mnie półtora roku). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...