Tallib Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) Jak w temacie. Edytowane 26 Czerwca 2005 przez Tallib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 sciagasz bios ze strony producenta lub www.cdrinfo.pl i jak np. w lg masz dolaczony program flasciach!acy otiwerasz go i juz, jest tez progz uniwersal np. mtk flash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Ale zes mu wytlumaczyl ;] Ja to umiem zrobic a niezrozumialem ;] * Spisujesz sobie jaki masz naped * Szukasz TU: http://forum.rpc1.org/portal.php * Ewentualnie www.cdrinfo.pl * Wybierasz i pobierasz * zreguly, sa to pliki ktore nalezy uruchomic i samo sie sflasciach!e. * Restart I dziala ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tallib Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Ale zes mu wytlumaczyl ;] Ja to umiem zrobic a niezrozumialem ;] No to trudno nie moja wina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Podłacze sie, mam takie pytanie: czy mozna jakos ograniczyc predkosc cdromu? bo starsze napedy np 32x sa duzo cichsze niz 52x :| a raczej nie wykorzystuje sie tej mocy w całosci tylko niepotrzebnie hałasuje... To jakis modyfikowany firmware czy jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Programem TweakXP mozesz wiekszosc opcji w napedzie sobie pokonfigurowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 w Nero jest taki program Nero Drive Speed i tam można zmienić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...