ziomek Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 witam Kupilem sobie zestaw 5.1 creativa ale niestety mam karte dzwiekowa z [gluteus maximus] i musze sobie jakas kupic mam maksymalnie 150zł doradzicie cos ?? jest to zestaw T5900 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolicja Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Siema,mam dokładnie ten sam problem,kupiłem głośniki creative T5900 i na razie sa podpiete pod płyte główną ABIT IS7-E,więc teraz czas na kartę.Myślałem o SB live 24 bit,ale jestem zapalonym graczem a z tego forum wiem ze ta karta obciaza procka,a nie stac mnie na audigy2:(((Mam procka P4 2,4ghz, moze mi ktos powiedziec czy to obciazenie bedzie bardzo odczuwalne?Czy ten SB sie wogole nadaje do tych glosnikow?moze polecicie cos innego,plizz o pomoc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 kubilem wlasnie tego SB Live i jest wyczes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...