Rolex Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Witam, mam taką starą bude i nie wiem co z nią zrobić :(. Narazie w planach mam otworek na wentyl i malowanie. Może jeszcze jakieś okienko na świat zrobie, tylko nie wiem gdzie (może GÓRA??) :wink: Mam pare fotek: Panel : foto Bok 1 : foto1 ( tu ma być wentyl - wieje prosto na procka :) ) Góra : foto2 ( okienko: od panela lewo) Czekam na opinie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 czyli kolejny mod OKW.. [okienko katodka wiatraczek].. zadnego modowania przodu? boimy sie szpachli? jak dla mnie nic szczegolnego sie nie szykuje. mimo wszystko niech moc bedzie z Toba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 jestes w bledzie drogi dexterze ;] to kolejny temat pt "chce se zrobic moda" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zrób sobie z desktopem to co ja zrobiłem ze swoim kiedy mi się kompletnie nudziło :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolex Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Narazie jest mało bo funduszy nie mam :(. Takiego panelu napewno nie bedzie! Nie wiem co z nim zrobić. Narazie musi zostac bo mam procka, który sie tam gotuje 70-90 stopni :D. Jak załatwie tą sprawe to dopiero pomyślę nad panelem :). -->> TomekB : Fajne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 @ TomekB: towszystko okleina pcv samoprzylepna? czy front wydlubales z deski? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclat Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 dexter_oa, czy to znaczy ze kazdy kto zrobi niespecjalnie zaawansowanego moda z wymienionymi przez Ciebie elementami [okienko katodka wiatraczek] 1515784[/snapback] to ma sie tu nie pokazywac? :-P :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 nie.. no wolnosc slowa :D tylko zeby potem nie bylo ze krytykujemy ]:-> ps. TomekB mogles panie wszystko jednakowo okleic.. no. i ten to takie.. niebieskie tyż ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 wbrew pozorom funduszy duzo nie potrzeba. malym kosztem mozna bude zrobic fajna. zaczac trza od wycieczki do garazu/piwnicy/na strych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolex Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Dobra kasy już troche mam :D (świnke rozwaliłem), wezme sie jeszcze dzisiaj do roboty /jak czas pozwoli/. Proszę jeszcze o rade w sprawie procka. Do budy mieści sie (jest) K6-2 300 ( dzięki moim zdolnościom ciśnie na 400), radiator ma jako taki. myślałem o wsadzeniu tam radiatera intela z celka 1G, tylko czy opłaca sie ciąć?? ( nie mieści się :( ) // w pszyszłości będzie tam coś koło 2 G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 na takie cuś panie wystarczy Ci cpc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 No czyli kolejny projekt z seri moda- smroda :P piszemy piszemy i nic nie robimy trzymac tak dalej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) No ja okleiłem swoją z odpadków, dlatego góra ma inną okleinę. No i pozatym nie używam tej budy dlatego jest niedoklejona do końca. I musze szczerze powiedzieć, że w rzeczywistości wygląda to trochę lipnie. Ciężko się tym papierem okleja narożniki. To był w sumie tylko test jak się okleja czymś takim budę. :wink: UPDATE: Tu jeszcze wersja z CD-ROM i kieszenią. Edytowane 26 Czerwca 2005 przez TomekB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 no popatrz. a ja myslalem ze front jest wydlubany z deski i polakierowany B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Też bym tak pomyślał gdybym tego nie robił :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolex Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Obudowa spoko :) Mam pytanko, mam tu zasilacz AT na płyte można podłączyć AT i ATX . Tylko nie wiem jak zrobić włącznik :P; turbo jest walnięte; reset - wiadomo; power jak przerobić to( czy można jeszcze dostać mocniejszy zasilacz AT?? - allegro odpada ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 a co to wogole jest, nic nie widac :P moze dokladniejsze zdjecie (jak masz mozliwosc) by wszystko wyjasnilo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolex Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Poprawiam się :) power, w mojej budzie, jest to co na tym zasilaczu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Poprawiam się :) 1518944[/snapback] o lol, a nie lepiej kupic zasilacz pod ATX, z tym wiecej zachodu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolex Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Tak. Tylko nie wiem czy bedzie sie dało podłączyć powera. Narazie prace nad obudową zawieszam na ok. 12 dni (kolonie :P). Po kolonii planuje wstawić fotosy z efektem mojej ciężkiej pracy :lol:. Pozdroofka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lio_lio Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 (edytowane) kolega coś niedoinformowany widze :P :) dwa zasilacze można połączyć, np.: łącząc ze sobą zielone przewody z jednego i drugiego zasilacza (z wtyczki do mobo) i czarne też z obydwu zasilaczy (i też z wtyczki do mobo). Można również użyć przekaźnika, ale z tym się "jeszcze" nie bawiłem :) Edit: oczywiście chodzi mi o zasilacze typu ATX ;) Edytowane 28 Czerwca 2005 przez lio_lio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolex Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Po długiej przerwie coś udało mi sie zrobić :P. Niestety tej obudowy już nie ruszam ( nie będzie dziur . . .), więc tylko ją pomalowałem. Pare zdjęć dla was: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) eee... trzy razy sprawdzalem daty postow :) Ty jestes niepoprawny ;) Co do budy to front wydaje mi sie zbyt jaskrawy, polyskliwy, jasny. Bardzo podoba mi sie wzorek na budzie. No i zrob cos z tym biednym CD-Romanem. Mam nadzieje ze to nie koniec. Narazie zapowiada sie niezle. Keep it up bro B) PS. Grunt ze sie szybko z tym uwinąłeś ;) PS2. Czy avatka to twoj K6 na 400 MHz? :lol: Edytowane 7 Maja 2006 przez insektcc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolex Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) To połamane coś to Pentium 100 :D, wreszcie do czegoś sie przydał :D. Co do prac nad obudową to będę przerabiać wnętrze a z zewnątrz to koniec - chyba :D podświetlenie będzie od dołu (nowe stopki z plexi). Ten CD-ROM jest przelotnie :D Edytowane 7 Maja 2006 przez Rolex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 a ja wpadlem na pomysl ze z takiego desktopa to mozna mega laptopa zorbic :D dobudowac klapke wstewic lcd i podlaczyc do grafy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolex Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Pomysł nie jest zły :D, ale komp z budą będzie przeznaczony na serwer :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_1401 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Fajna buda :D czekamy na wiecej fotek :D .Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Fajna buda :D czekamy na wiecej fotek :D .Pozdro :banana: ciekawe kiedy Cię znowu zbanują... :banana: :mur: co do moda, to spoko wzorek, ale jakoś tak bez polotu - może jakiś ładny przedni panel? Jak idziesz w stronę subtelnego moda, to ja bym tu widział małe okienko nad cdromanem + zmodowany napęd - tak, żeby było widać kręcącego się cedeka. No ale szkoda, że dziur nie będzie... :< Ja też mam nadzieję, że to jeszcze nie koniec, powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolex Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) Mały new's. Jutro powinienem wstawić fotki stopek(na warsztacie:D) do obudowy. Stopki z plexy - podświetlane, ale o tym później. Edytowane 13 Maja 2006 przez Rolex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 profesjonalne nieostre zdjęcia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...