Gość Amd_Powered Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 pile i zrobic polska masakre :mrgreen: ja tam jestem za tradycyjnymi metodami :26: ps. jak jest 2 to pierwszemu szybko zakladasz balache i lamiesz reke/noge a 2 juz nie podchodzi :ploom: 1517001[/snapback] ja tam nosze ze soba gaz ew. noz a w domu trzymam siekiere i bejzbol:) polskie prawo jest takie ze zabrania noszenia ze soba bejzbola ale pozwala nosic maczete:\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 pile i zrobic polska masakre :mrgreen: ja tam jestem za tradycyjnymi metodami :26: ps. jak jest 2 to pierwszemu szybko zakladasz balache i lamiesz reke/noge a 2 juz nie podchodzi :ploom: 1517001[/snapback] Zazwyczaj sie nie ma tyle czasu. Albo walisz w morde albo uciekasz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zazwyczaj sie nie ma tyle czasu. Albo walisz w morde albo uciekasz.. 1517028[/snapback] gozej jak slabo biegasz:) ale zazwyczaj takie akcje dodaja powera do spierdzielania:) jeszcze 2 lata i ;) chyba ze pan psycholog stwierdzi ze mam chorobe psychiczna czy cos:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 gozej jak slabo biegasz:) ale zazwyczaj takie akcje dodaja powera do spierdzielania:) jeszcze 2 lata i ;) chyba ze pan psycholog stwierdzi ze mam chorobe psychiczna czy cos:) 1517034[/snapback] To wtedy jemu w morde i napewno wyda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 wlasnie obejzalem nastule oi wedlug mnie to super zawodnik, ta siła, skrczybyk wypakowany na maksa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Podaję linka dodo strony skąd mozna zassać film z walki Pawła z Minotauro http://lublin.mixed-ma.pl/multimedia/filmy...de_gp_2005.html jesli ktos jeszcze nie widział to zapraszam pod powyższy adres B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 kiedy następne jego walki? bo z tego co wiem ma ich mieć 5? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Golarz Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Najlepszy był ten rusek w berecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...