Luizyt Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Można puścić durona 1300 na płycie msi k7tpro2 na której jest mnożnik do 12,5 i magistral a 100? Te mnożniki są tak jak na XP, coś tam sie zamieniają na wyższe na procku?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 powinno chodzic bez problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 a da się podkręcić mnożnikiem jeszcze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 ...Te mnożniki są tak jak na XP...Tak jak napisałeś :) a da się podkręcić mnożnikiem jeszcze?Powinno się dać jeśli tylko płyta obsługuje wyższe mnożniki( wyższe procesory) , a z tego co wiem to obsługuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Ale ja mam mnożnik na płycie do 12,5 i jak by odblokować procka to żeby podkręcić musiałbym ustawić mnożnik np.13.5 czy inny i on został by rozpoznany jako wyższy ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 a da się podkręcić mnożnikiem jeszcze?to juz lepiej podkrecac magistrala, wieksza wydajnosc przy tym samym taktowaniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 a da się podkręcić mnożnikiem jeszcze?to juz lepiej podkrecac magistrala, wieksza wydajnosc przy tym samym taktowaniutyko ta płyta kest na kt133 i max magistrala stabilnie to 105. Ja nie mam takiego proca ale rozważam jego kupno wiec sie pytam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 a da się podkręcić mnożnikiem jeszcze?to juz lepiej podkrecac magistrala, wieksza wydajnosc przy tym samym taktowaniutyko ta płyta kest na kt133 i max magistrala stabilnie to 105. Ja nie mam takiego proca ale rozważam jego kupno wiec sie pytam. ogolnie durony 1300 zle sie kreca poniewaz to jest juz koniec serii i sa wyrzylowane na maxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 wiem ale mam wode i V-moda w rekawie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 wiem ale mam wode i V-moda w rekawie :)ale i tak bedzie ciezko :? a nie lepiej dolozyc 100 zeta i cieszyc sie AXP 1700 + ?? fakt ze szyna 100 ale bedzie sie lepiej krecil :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 a XP wejdzie na moją płyte?? narazie chyba sobie daruje wymiane proca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...