byzik Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) witam mieliśmy Neo blokowe (6 komp.) ale że ceny spadły chcemy rezygnować z Neo i przejść na legalny TP DSL 512. bywały problemy z połączeniem-brak internetu,brak możliwości wejścis na ruter i dokonania połączenia-konieczny restart rutera Mam do wyboru samemu podpisać umowę z TP na Neo 512 czy wejść w dzielony TP DSL 500 (512kb/s) obecnie mam ISDN i aby założyć Neo muszę zmienić linię na analogową ,czy wiecie jak długo taka operacja trwa w TPsa? Co wy byście wybrali własna Neo 512 czy dzielony TP DSL 512? Jaka jest różnica między neo a DSL czemu w TPsa są te dwie opcje? Edytowane 26 Czerwca 2005 przez byzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 dsl stały ip, jest jednak różnica w cenie o ile się nie myle nie ma neo 512 ...... :> tylko 768 ;) pozatym neo jest jescze tańsze. Zmiana linni z cyfrowej na analog może trwać krótko jak i długo to tpsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byzik Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 cena - dsl 360zł założenie+ 170złabonament co mieiąc ,ale jezeli będzie dzielony na 5 może 6 osób ,fakt trzeba kupic ruter . Neostrada 512 -gwaratowana predkośc to 512kb/s pod taką nazwą jest sprzedawana usługa to tweaz tylko 96zł brutto pozostałe aktywacja i sprzęd to 1zł-promocja Ale mnie chodzi nie o cenę ale technicznie co jest lepsze i z czym jest mniej kłopotów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Bierzcie DSLa - chodzi jak skała ..... Przy dobrym routerku - choćby stary sprawdzony Asmax 704n+ konfigurujesz raz, ustawiasz przekierowanie portów i zapominasz o wszystkim. Przez półtora roku bodajże kilka godzin nie było tylko połączenia - modernizacje w centrali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...