Stuku Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Oferta ładowarek na allegro Zastanawiam się nad kupnem ładowarki - warto kupić jakomś do 20 zł ?? czy raczej można trafić na bubla ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Kup byle byla z uP, ja mam firmy "ben electronic" i jest cacy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Ja mam coś takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=55274464 i musze przyznac ze bardzo fajna tylko troche duża. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 @ piekło - zdecydowałem się na taką jak Ty masz tylko kupiłem u innego sprzedawcy (nie mam konta a zależało mi by sprzedawca miał w inteligo - łatwiejsza wpłata). Zastanawia mnie do czego służy ten przełącznik - 2.4, 4.8 V ?? napięcie ładowania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 2.4V - ladujesz 2 baterie 4.8V - ladujesz 4 baterie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Ok - własnie o 11 odwiedził mnie listonosz i mam już ładowarke. A to że jest duża to fakt :) - zobaczymy jak ładuje aku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...