Skocz do zawartości
artur-dent

Acer 1682 I Epower Power Management

Rekomendowane odpowiedzi

mam pytanie do uzytkownikow acerow .posiadam model 1682 i jest tu cos takiego jak acer epower management. pytanie jest dlaczego z kazdym rebootem systemu jakiekolwiek bym nie zrobil ustawienia on zasze mi ustawia swoje . powylaczam karty(bo nie sa mi potrzebne obie) sieciowe, fire wire , zmienie jasnosc matrycy a ten po kazdym reboocie wlacza te karty sieciowe jak tez i zmienia jasnosc matrycy zawsze na maksa.drazni mnie to maksymalnie i nie wiem co mam zrobic

przeinstalowalem system z plyt acer system recovery (nie wiem dlaczego obraz windowsa jest na fat 32, czy ktos wie czy mozna to wrzucic na partycje ntfs ,czy trzeba to jakos inaczej zrobic zebys miec system na ntfs) i nic nie pomoglo kazdy restart i wiesniak daje swoje ustawienia .ktos wie co jest nie tak?

prosze o pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki za odpowiedz ale nie ma tam informacji czy mozna uzyc konwersji partycji systemowej .moze to dzialac z normalna partycja na ktorej nie ma systemu ale jezeli jest na niej system to podjerzewam ze juz on nie odpali i to mnie martwi.

moze ktos juz probowal i mu wyszlo? bo nie wiem czy warto .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi