Skocz do zawartości
Jacka

Gigabyte 6600 Turboforce Czy Gainward Ultra/1780

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Zastanawiam sie nad zmiana karty, i jako ze nie stac mnie na 6600GT myślę nad kupnem jakiegos mocniejszego 6600 (pod AGP). Myslalem nad Gigabyte 6600 256MB TurboForce lub Gainward 256 MB Ultra / 1780. Co byscie mi polecili z tych 2 kart, a moze cos jeszcze innego ?? Ktora z nich lepiej sie podkreca?

Edytowane przez neonone1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sobie poszukaj to sie dowiesz

z tego co wiem to winfast nongt jest tylko jeden

i jest przyklejony o 6600

prince of perwersja 2 i splinter cell pandora tommorow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolo 600 ... Bylem juz przekonany do gigabyte 6600gt ( byl na age.pl jakies 2 miesiace temu za 650 w wersji boxowej) ale ceny poszly w gore i to sporo ... Poniewaz wiecej niz jakies 650 jest mi szkoda na karte, to raczej z GT nic nie bedzie... A mysle ze dobre 6600 lepsze niz 9800pro ... 6600 lepiej sie kreca i wogle do nvidii bardziej przekonany jestem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż jeśli chodzi o testy wydajnościowe między 6600(ostro podkręconym) a 9800pro, to ati jest górą. Sam niedawno zastanawiałem się nad wyborem i nie żałuję. 9800pro mimo że jest staruszkiem to nadal to bardzo dobra karta. Biorąc szafirka za 530zł to niezły wybór, jeśli wersja fullBOX masz już Splinter Cella na pokładzie :D.....Ja polecam 9800pro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm a czy ktos ma 6600gt palita i moglby potwierdzic ze jest godna polecenia? :)

W sumie wolalbym dorzucic 15 zl i miec takiego Gigabyte:

1519269[/snapback]

to i dorzuc do gigabyta bo ten palit straszliwie chalasuje!!!!i jest podajze na 3,6 ns!

dla porwnania 9800pro na dzien dobry ma okolo 5700 pkt w 3dmarku 03 a 6600 ma okolo 5100-5200!! a z 9800 pro zrobisz biosem XT ze zmiana chlodzenia np na NV silencera rev 3 i jakies radiatorki na pamiatki!! wez 9800Pro!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi