Novus Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Witam Juz od przeszlo roku na necie pojawiaja sie zapowiedzi dotyczące III nowej częsci dla wielu kultowego RTS'a IIIczesc ma byc obsadzona w pelnym 3D, ktore na screenach wyglada rewelacyjnie, producenci gry zapowiadaja nowe jednostki nie tylko ladowe ale takze i morskie, znacznie wieksze znaczenie ma miec lotnictwo. Calkiem nowe ma byc dowodzenie jednostek nie tylko na szczeblu strategicznym ale i taktycznym. Ja osobiscie nie moge sie doczekac tej czesci gry. Jesli producenci nie zawala sprawy to bedzie mozna znowu hjak w przypadku Sudden Strike I stosowac moja ulubiona taktyke "Pancerna Piesc". Teraz tylko pozostaje nam czekac na nowa Co nie co o tej grze mozna znalesc pod adresem www.gildia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Wyszlo sobie demko ss3, na ktore nawet czekalem, poprzednie czesci byly jedynymi strategiami z okresu wojny, w ktore fajnie mi sie gralo. ;] No dobra zaczne od poczatku, demko jest w wersji beta i mozna je zassac np. z gamershell'a. Widzac amatorski instalator zaczynalem juz cos zlego podejrzewac. ;] Gierka w 3d, wiec wchodze do opcji ustawic cos tak w kwesti grafiki a tu zonk, jedyna opcja jaka znalazlem to zmiana rozdzielczosci (az 2 opcje 1024x768 i 1280x124). Sprzet mialem ustawiony na tryb oszczednosciowy, wiec powinno smigac a tu zonk. Gra strasznie tnie, fps utrzymuje sie na poziomie 10-15 klatek, grafika przy tym nie jest nawet ladna... Przy demku jest napisane beta a c hyba to alpha nawet nie powinno sie nazywac. Ehh juz wolalem stare dobre 2d, wymagania to mialo normalne a z tego 3d to pozytek taki, ze nawet kamere mozna obracac o niecale ~40*. Siakies to biedne wszystko. Dodatkowo do + moge zaliczyc mala wage dema (niecale 130mb) a do - to, ze nie ma w menu start opcji uninstall i trzeba przedzierac sie przez panel sterowania. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...