Luk'Ash Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 przy skladaniu sprzetu kupilem sobie pierwszy lepszy najtanszy ram TwinMOS bo juz kaski nie mialem na wymyslanie co by tu kupic i teraz chcialbym sie dowiedziec co on ma za moduly... oznaczenia wedlug everesta to : M2G9IA8ATT9F081CAD mam 2x 256 a taktowania to : 2,5-3-3-8 i tak rpzy okazji jak mozna to sprawdzac (chcialbym na przyszlosc wiedziec zeby nie zakladac takich tematow) ? sa jakies programy gdzie wpisuje oznaczenia i on mi podaje czy jak ? bo szukalem na forum i jakos znalezc nic nie moglem ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Jakto co - zajrzyj na kosci to bedziesz mial chyba napisane prawda? CHyba ze sa przykryte jakims radiatorem ? To wtedy nie wiem - chyba nie ma mozliwosc poznana jakie kosci po samych softowych oznaczeniach... Ale moze sie myle ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk'Ash Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) no napewno sie da w koncu kazda firma ma inne oznaczenia seryjne czyz nie ? i napewno jest jakis urywek w tym kodzie po ktorym sie rozpoznaje tylko ja nie wiem co i jak :/ dobra porobilem jakies wyginbasy (aa moja szyja XD) przed kompem i udalo mi sie odczytac napis na module jest tam jakis ciag numerow ale zaczyna sie od TCD (chyba to najwazniejszE :P) jakies pomysly co to moze byc ? bo na kosciach pisze tylko TwinMOS Edytowane 26 Czerwca 2005 przez Luk'Ash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 @zavader jak sie nie znasz i nie wiesz jak pomoc to lepiej nie odpisywac @luk'ash sa to pamieci twinmosa na chipach PowerChip wiec zadna rewelka , zwykly ram i juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk'Ash Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 a moglbys podac na przyszlosc jak to sie sprawdza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 @VerB - Sorry, ja myslalem ze mu chodzi o kosci jakie ma, ze chce sie na podstawie tego comu wyrzuca Everest doweizdiec jakie ma kosci. Bez bulwersacji ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 to co pisze na kostce wpisuje sie w google i klika sie SZUKAJ , sa tez inne motedy ale to dla zaawansowanych ... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk'Ash Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 nie no rozumiem jestes Polakiem (jak ja zreszta ) i slyniemy z tego ze kazdy uwaza sie za lepszego ale moze bys zdradzil mi ta technike bo nie lubie zakladac bezsensownych topikow i dlugo szukalem czegos na ten temat a google to ja mam na startowej wlasnie dlatego by wiedziec zeby zanim spytasz uzyj szukaj... dżizys wiec jakbys byl tak uprzejmy zdradzic ta technike t bylbym wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...