Skocz do zawartości
point1

Mam Problem Ze Zainstalowaniem Dzwieku Nforce 2

Rekomendowane odpowiedzi

mam problem ze zainstalowaniem dzwieku do mojej plyty głownej Abita Nf 7 rev2

miałem zainstalowane sterowniki nForce 5.10 ale okazalo sie ze GTA SA sie przesto restartuje wiec powiedzieli ze mam zainstalowac inne sterowniki do dzwieku sciagłem sobie same sterowniki AUDIO oczywiscie te co Gta chodzi na nich 4.57 ! :D odinstalowalem sobie sam dzwiek poczym chce sobie zainstalowac te sterowniki 4.57 i dup wyskakuje jakas tabelka i pisze odinstaluj a przeciez odinstalowalem stare odinstalowalem nawet cały zestaw sterowników a pisze dalej odinstaluj :mur: niewiem dlaczego moze cos pomozecie bo chcial bym se pograc w GTA SA z dzwiekiem :) bo jesli włacze dzwiek to zaraz blueScreen :angry: przesle jeszcze fotkie z ta tabelka co mi wyskakuje !! :unsure:

prosze pomocy ja chce dzwiek <_< z góry dziekuje

post-107793-1119799134_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Mi wogole sie nie chca sterowniki instalowac (5.10 czy 6.14). Pojawia sie pierwszy ekran, pasek przechodzi szybko do prawej i okienko instalacji sie zamyka i tyle go widzieli.

Czy ja mam najpierw caly nForce odinstalowac (v3.14) czy co ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi