point1 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) Wiem ze ten temat powienien byc w temacie o AUDIO ale tam odpisuja chyba po kilku dniach <_< mam problem ze zainstalowaniem dzwieku do mojej plyty głownej Abita Nf 7 rev2 miałem zainstalowane sterowniki nForce 5.10 ale okazalo sie ze GTA SA sie przesto restartuje wiec powiedzieli ze mam zainstalowac inne sterowniki do dzwieku sciagłem sobie same sterowniki AUDIO oczywiscie te co Gta chodzi na nich 4.57 ! odinstalowalem sobie sam dzwiek poczym chce sobie zainstalowac te sterowniki 4.57 i dup wyskakuje jakas tabelka i pisze odinstaluj a przeciez odinstalowalem stare odinstalowalem nawet cały zestaw sterowników a pisze dalej odinstaluj niewiem dlaczego moze cos pomozecie bo chcial bym se pograc w GTA SA z dzwiekiem bo jesli włacze dzwiek to zaraz blueScreen prosze pomocy \ z góry dziekuje Edytowane 26 Czerwca 2005 przez point1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Powiem tak: jesli ci nie zalezy na sterach nVidii to polecam te: wdm_a373a.exe od samego producenta kontrolera(realtek ALC650) na płycie. Sam uzywam tych sterow i jakiekolwiek problemy ktore mialem z dzwiekiem zniknely. Tez gram w GTA:SA :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...