konio68 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) Dokumentacja zawiera wykonanie kompletnego kontrolera sterującego matrycą LCD 5,7" 320x240 poprzez LPT komputera. Na załączonej fotce mój LCD firmy Hisiden HLM8619 5,7" Wyświetlane tło wykonałem w rozdzielczości 320x240 a wyświetlane wyniki są odczytywane poprzez program LcdStudio Dokumentacja zawiera: Ogólny opis kontrolera i sposób podłąnczenia LCD Sposób wykonania obwodów drukowanych Zdjęcia wykonanych płytek Schematy ideowe Rysunek montażowy płytki Plik do wydruku mozaiki ścieżek w skali 1:1 W razie braków w dokumentacji lub pytań uwagi prosze kierować na priva. Dokumentacja: LCD kontroler Załąnczona dokumentacja kontrolera jest mojego autorstwa i zabrania sie jej wykorzystywania do celów komercyjnych oraz rozprowadzania bez mojej zgody. Każdy wykonuje i uruchamia projekt na własną odpowiedzialność Życze miłej i udanej zabawy ze swoim LCD. Edytowane 26 Czerwca 2005 przez wunat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Dyskusja odnosnie panelu tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=140119 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...