TOMAHAWK_ Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 z tego co widze wybierasz sie do toronto, kup pare bloków w polsce i sprzedaj je w toronto, zarobisz troche Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Co do bloczku V6... to wyglada dziwnie i moze i dla modderow ale nie mozecie narzekac na jego wydajnosc bo na testach jet-pc wypadl naprawde swietnie... jest bardzo blisko PowerX'a. Bije m.in X3M, X2P, F2S.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofi Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 A mi sie podobaja bloczki z topem z plexy B) Te zagramaniczne z kolorowa obudowa jakos do mnie nie przemawiaja swoim wygladem, ale wiadomo, wazniejsza wydajnosc, jednak uwazam, ze polskie sa na wysokim poziomie :) Wspierajmy POLSKI przemysl WC :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 wspierajmy jak najbardziej tylko niech zaczną ładne bloczki robić :P bo wydajne są, ale wygląd też się dla mnie liczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej007 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 tylko że ty masz troche dziwne gusta bo większość (w polsce) wybierze albo czytą miedź ewentualnie mosiądz polerowany albo plexe i żaden producent polski nie będzie robił dwuch trzech bloków tylko po to żeby komuś dogodzić. No oczywiście wszystko zależy od kasy i jak odpowiednio zapłacisz to i jakiś obrazek ci namalują ale wtedy zapłacisz jak za 15 bloków. A plexa nie jest zła jeźeli chodzi o wygląd gdyż widać srodek bloczku i przepływającą przez niego ciecz. Wystarczy że ta będzie barwna i tak jak widać na fotce twej budy zostanie odpowiednio podświetlony komp i juz wygląda jak by komp miał żyły, płyneła w nim krew czy inny życiodajny płyn. A taką pompe typu CWU mozna oddać do fantachromowania i będziesz miła np niebieską chromowaną część korpusu. Króćce do takiej pompy możesz kupić ładne metalowe skręcane a mając taki fładny blok z plexą można się chwalić fumflom zza oceanu (zobaczcie takiego bloczku to żaden z was nie ma pokazując X2P szczeny im opadną a wydajnościowo nie jest gorszy od bloczku ichniejszego za 3x tyle). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 człowieku miałem już w rękach nukleona i mi się cholernie nie podobał. miałem zielone UV w wc i napewno bede mial w nastepnym. wiem że mam inne gusta, a na temat polskich gustów też mam swoje zdanie na które się nie będę wypowiadał. mam inne i dlatego wyjezdzam :P aż tak mi nie zalezy na chwaleniu sie ale jak im pokaze X2P to raczej będzie że kiczowaty i kompletne bezguście... wierz mi :roll: co do ceny to hmmm nie lubie tego pisac ale tego za bardzo nie biore pod uwage, ma byc porzadne i ładne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaW Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 człowieku miałem już w rękach nukleona i mi się cholernie nie podobał. miałem zielone UV w wc i napewno bede mial w nastepnym. wiem że mam inne gusta, a na temat polskich gustów też mam swoje zdanie na które się nie będę wypowiadał. mam inne i dlatego wyjezdzam :P aż tak mi nie zalezy na chwaleniu sie ale jak im pokaze X2P to raczej będzie że kiczowaty i kompletne bezguście... wierz mi :roll: co do ceny to hmmm nie lubie tego pisac ale tego za bardzo nie biore pod uwage, ma byc porzadne i ładne. 1520947[/snapback] Bierz to http://mcs.pc.pl/produkt857.html Bije na glowe F2S czy inne X2P. Solidny wyrob wprost zza Odry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 mam urazy do innovateka, musiałbym poczytać jakieś recki tego bloku. ale nie za brzydki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 (edytowane) E tam a co w nim ładnego? ta szybka jest moim zdaniem tandetna.. Poza tym doczytałemże spód jest z aluminium :? to może być problem -konieczność stosowania copala lub podobnych płynów no i wydajność bloczków alu jest nieco mniejsza.. Nie ma wersji miedzianej? Edytowane 29 Czerwca 2005 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 No co prawda to prawda.. super bloczek, tani, aluminiowy jaki ladny... i na dodatek te taniutkie zapinki! A jakie uniwersalne =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 aluminium ? nie no wszystko musze mieć miedziane... pewno i tak kupie tamtego swiftecha bo jest wydajny i ładny. a ten innovatek może lipny ale ładny (oprócz tego niebieskiego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaW Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 http://jet-pc.com/index.php?option=com_con...d=319&Itemid=65 dla tych ktorzy watpia w jego wydajnosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 no i co z tego, jest z aluminium a ja chcę z miedzi żeby się nie bawić w inhibitorki... co mam sobie wszystkie bloki i chlodnice kupowac aluminiowa ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piteq Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 (edytowane) Miedziana podstawe ma ten blok (Innovatek XX-flow). Edytowane 30 Czerwca 2005 przez piteq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 zaryzykuje stwierdzenie iz storm ma alu top anodyzowany na czarno nie malowany 1520042[/snapback] nie - to czarne jest odlewane z tworzywa - bloczke jest piękny i wydajny - najlepszy na świecie i nie ma co się zastanawiać ;) co do pompy... by brać Eheima który kosztuje tyle co pompa C.W.U. to trzeba być szurniętym... BIX3 też rox - ale nie bierz wentyli Tt Thunderblade - trochę głośne nawet na niższym napięciu :/ może GlacialTech.... BTW: co do mojego bloku lutowanego z topem z mosiądzu - może i wygląda ochydnie ale czego ty się spodziewasz po bloku który przedewszystkim miał być tani - 35zł - jedyne czego nie można mu zarzucić to wydajność na poziomie Uriela mniej więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 w takim razie jestem szurniętym bo wolę Eheima. o wentylkach Tt nawet przez chwile nie pomyslalem takze spoko, pewno bede musial wymieniac tez te z obudowy ale trudno ! wcale nie spodziewam się po twoim bloku że ma być piękny, co kto lubi po prostu, ja wole dac duzo kasy i miec cos wydajnego+ładnego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke10 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Hejka Smalec ja bym chcial kupic bloczek-made in canada ,sa takie ja mysle ze nie. :mur: B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...